ŠOK! Selektor neće moći da vodi reprezentaciju! Razlog potpuno neočekivan!

Autor:

Sport

08.09.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stres je učinio svoje.

ŠOK! Selektor neće moći da vodi reprezentaciju! Razlog potpuno neočekivan!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije je u Kopenhagenu gde će odmeriti snage sa danskim nacionalnim timom u okviru 2. kola Lige nacija. Danci su u prvom kolu ostvarili pobedu nad Švajcarskom rezultatom 2:0, dok su "orlovi" remizirali sa aktuelnim evropskim šampionom Španijom, postigavši nerešen rezultat 0:0 u Beogradu.

Zanimljivo je da će se i danas, kao i protiv Švajcaraca, danskim fudbalerima suprotstaviti bez selektora Mortena Veghorsta. Naime, zbog problema sa stresom, Veghorst je odlučio da ne predvodi svoju selekciju sa klupe, pa će glavnu reč pored aut-linije voditi njegov pomoćnik za prekide Lars Knutsen.

Foto: Profimedia

Morten Verghost

Očekuje se izuzetno uzbudljiv meč, s obzirom na to da su i Danci i Srbi pokazali dobru formu u prethodnim utakmicama. Domaći tim će sigurno pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena i podršku navijača, dok će "orlovi" želeti da nastave sa pozitivnim rezultatima i pokažu da su ozbiljan takmac.

Iako selektor Veghorst neće biti prisutan na klupi, njegovo odsustvo sigurno neće umanjiti motivaciju danskog tima da ostvari pobedu. Sa druge strane, selektor srpske reprezentacije će imati priliku da iskoristi taktičke poteze kako bi osvojio bodove na gostujućem terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading