PAVLOVIĆ PRED DANSKU: "Nisam puno razmišljao o tome, neću da tražim alibi!"

Autor:

Sport

07.09.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju čeka novi okršaj sa Dancima.

PAVLOVIĆ PRED DANSKU: "Nisam puno razmišljao o tome, neću da tražim alibi!"

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je zapažen rezultat na startu takmičenja u A diviziji Lige nacija remiziravši sa Španijom rezultatom 0:0. Iako selektor Dragan Stojković Piksi nije imao na raspolaganju veliki broj iskusnih igrača, mlade nade su pokazale da "orlovi" imaju svetlu budućnost. Jedan od najboljih na terenu protiv šampiona Evrope bio je štoper Strahinja Pavlović, koji je ostavio sjajan utisak svojom igrom.

Nakon remija sa prvakom Evrope, "orlovi" se suočava sa novim izazovom - gostovanjem Danskoj u drugom kolu Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči ovog meča, defanzivac Strahinja Pavlović istakao je samopouzdanje i spremnost svojih saigrača, naglašavajući da na njih može da se računa u odgovoru na velike izazove.

- Pričao sam sa nekoliko igrača pre utakmice sa Španijom i osetio sam da imamo samopouzdanja. Svi momci su spremni, a to su pokazali i na utakmici. Na njih može da se računa, mogu da odgovore velikim izazovima - naveo je Pavlović.

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Danska je bila rival Srbije i na nedavno odigranom Evropskom prvenstvu, gde je njihov susret završen bez golova. Strahinja Pavlović je istakao da su "orlovi" imali svoje šanse, uključujući i postignuti gol koji je nažalost poništen zbog ofsajda. Ipak, mladi defanzivac nije želeo da traži alibije, ističući da je Srbija odigrala dobar meč i da je nedostajao samo jedan gol za prolazak dalje.

- Nisam mnogo razmišljao o potencijalnom penalu i da tražim bilo kakav alibi. Gledao sam snimak nakon utakmice, bilo je elemenata, ali sudija nije tako video. Odigrali smo dobar meč, bila je to teška utakmica, a nama je falio jedan gol da prođemo dalje. Da je Luka Jović par milimetara iza igrača njegov gol bi bio priznat i mi bi pobedili - poručio je Pavlović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading