"ORLOVI" SPREMNI DA IŠČERUPAJU "VIKINGE": Pksijevi puleni vrše poslednje pripreme pred meč sa Dancima! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme ja spektakl!

"ORLOVI" SPREMNI DA IŠČERUPAJU "VIKINGE": Pksijevi puleni vrše poslednje pripreme pred meč sa Dancima! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje selekciji Danske od 18.00 časova u Kopenhagenu na "Parken stadionu". "Orlovi" su započeli Ligu nacija na dobar način remije protiv prvaka Evrope, Španije, što je bilo iznenađenje za mnoge, ali ako se po jutru dan poznaje, možemo da se nadamo pobedi nad Skandinavcima koji su nam dužniici sa Evropskog prvenstva.

Republika se nalazi na licu mesta u Kopenhagenu, na "Parken stadionu". Izabranici Dragana Stojkovića vrše poslednje pripreme za okršaj protiv Danaske, a deluje da su spremni da konačno pobede ovu selekciju posle mnogo decenija i da se naplate dugovanja, pogotovu sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Obe selekcije u ovu utakmicu ulaze sa velikom motivacijom. Izabranici Dragana Stojkovića žele da ponove odličnu partiju iz Beograda i da s revnširaju Dancima za bolne poraze u prošlosti. Sigurno je da će biti fenomenalan meč i da ćemo imati šta da gledamo u Kopenhagenu kada obe selekcije izađu na teren i sudija da znak za početak ovog istorijskog okršaja.

Pred ovu utakmica, selektor Stojković je istakao snagu Danaca.

- Danska je uvek bila neugodan rival. Pokazuju to iz ciklusa i ciklus. Bez njih ne može da se odigra ni Mundijal ni EVRO. Igrali smo nedavno važnu utakmicu u Nemačkoj. Oni su bili daleko zadovoljniji tim rezultatom. Očekujem meč na takvom nivou. Svaka utakmica predstavlja izazov. Došli smo da pružimo maksimalan otpor i napravimo što bolji rezultat. Ali to nije lako kada igrate protiv tako kvalitetnog rivala - rekao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading