APSOLUTNI HIT! Piksi pravio šou na ulicama Kopenhagena, priključili mu se i turisti! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković zabaljvao Dance.

APSOLUTNI HIT! Piksi pravio šou na ulicama Kopenhagena, priključili mu se i turisti! (VIDEO)

Foto: FSS

Uoči druge utakmice u novom ciklusu Lige nacija, reprezentacija Srbije je u Kopenhagenu održala zanimljivo vežbanje pred okršaj sa Danskom.

Nakon vrlo dobre igre protiv prvaka Evrope, Španije, i remija (0:0) koji je izborila potpuno renovirana reprezentacija naše zemlje (sa trojicom debitanata), "orlovi" su se obreli u Danskoj, gde ih je čekao megdan sa selekcijom koja je Ligu nacija počela pobedom nad Švajcarskom od 2:0.

Od dana kada je došao na kormilo najboljeg nacionalnog tima, selektor Dragan Stojković u danu odigravanja utakmice, prilikom gostovanja, obavezno povede igrače u šetnju, da li je to Lisabon, Beč, Budimpešta, Stokholm, Oslo, Kaunas …ili kao danas Kopenhagen, ne postavlja se pitanje, jednostavno trenuci za malo opuštanje i – razgibavanje.

I uvek po pravilu naši reprezentativci privuku veliku pažnju lokalnog stanovništva, a danas i silnih turista koji su okupirali dansku prestonicu. I dok su se Milenković i drugovi razgibavali, pridružili su im se i Japanci, Kinezi…i oni su sledili „uputstva“ Kacušita Kinošija, trenera u stručnom štabu Orlova zaduženog za kondicioni deo, zagrevanje.

A kako gotovo svuda gde gostuje Srbija, ima i naših navijača ili ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, čula se i sada podrška Piksijevim Orlovima…“Svaka čast na meču sa Španijom, svaka čast…“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading