LEŽI I PRIMA MILIONE: Nejmar produžio bolovanje!

Autor:

Sport

08.09.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac ponovo doživeo povredu.

LEŽI I PRIMA MILIONE: Nejmar produžio bolovanje!

Foto: Tanjug/AP

Brazilski fudbaler Nejmar, čije se povrede često pominju u medijima, neće se tako skoro vratiti na teren. Naime, Nejmar je zaradio povredu u novembru prošle godine na meču između Brazilske reprezentacije i Urugvaja. Povreda je bila ozbiljna i zahtevala je operaciju zgloba i meniskusa. Iako se očekivalo da će se vratiti u oktobru ove godine, mediji u Saudijskoj Arabiji navode da Nejmar nije prošao medicinske testove i da se očekuje da će se na terenu naći tek početkom naredne godine.

Povreda koju je Nejmar zaradio prošle godine na meču između Brazilske reprezentacije i Urugvaja zahtevala je ozbiljnu medicinsku intervenciju. Nakon detaljnih pregleda, utvrđeno je da je potrebna operacija zgloba i meniskusa, što je dovelo do duže pauze u njegovoj karijeri.

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Nejmar je prešao u Al Hilal iz PSŽ-a u avgustu 2023. godine, ali je do povrede uspeo da odigra samo pet mečeva za ovaj klub. Njegov ugovor sa saudijskim klubom ističe u junu 2025. godine, ali će zbog povrede propustiti značajan deo sezone.

Nejmarova povreda predstavlja ozbiljan izazov kako za njega lično, tako i za klub za koji nastupa. Svi ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak na teren i nadaju se da će se oporaviti što pre kako bi ponovo mogao da zadivi svojim fudbalskim umećem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading