ONI TO POKAZUJU IZ CIKLUSA U CIKLUS: Piksi jasan pred meč sa Dancima!

Autor:

Sport

07.09.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danska je ekipa koja se nije previše promenila u odnosu na pre dva meseca - poručuje Stojković.

ONI TO POKAZUJU IZ CIKLUSA U CIKLUS: Piksi jasan pred meč sa Dancima!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije igra drugo kolo Lige nacija protiv Danske sutra od 18.00 časova u Kopenhagenu. Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi izneo je svoja očekivanja na konferenciji za medije.

- Ono što je bitno niko se od igrača ne žali na povredu, svi koji su ovde su u konkurenciji za tim, nemamo tih problema. Profesionalni fuudbal je takav da na svaka tri dana morate da igrate utakmice. Najvažnije je da dobro spavaju, dobra ishrana i da sutra budu spremni za izazov kakva je Danska - izjavio je Stojković.

Dotakao se Danaca.

- Danska je uvek bila neugodan i vrlo težak protivnik to pokazuju iz ciklusa u ciklus, izuzetno kvalitetan tim. Na EP smo odigrali nerešen meč sa njima, s tim što su oni bili zadovoljniji tim ishodom nego mi. Očekujem da utakmica sutra bude na tako kvalitetnom nivou, došli smo da odigramo najbolje što možemo, na visokom nivou i izborimo dobar rezultat - nadovezao se Stojković, pa nastavio u istom tonu:

- Danska je ekipa koja se nije previše promenila u odnosu na pre dva meseca. Ne verujem da može nešto da se promeni oko njihove postavke i sistea. Napravili smo dobru analizu znamo sa kim igramo i šta nas očekuje sutra. Moramo biti sto odsto spremni da odgovorimo na sve izazove koji su pred nama - istakao je Piksi.

UOČI KONFERENCIJE:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi održaće konferenciju za medije od 17.30 časova uoči meča sa Danskom u drugom kolu Lige nacija.

Danska je u prvom kolu Lige nacija ostvarila ubedljivu pobedu nad selekcijom Švajcarske rezultatom 2:0, što je svakako dodatni motiv za srpski tim da bude oprezan. Privremeni selektor Lars Knudsen i defanzivac Janik Vestergor istakli su da očekuju pravi izazov od srpskog nacionalnog tima, što dodatno podiže tenziju pred ovaj meč.

Srbija je remizirala sa Španijom rezultatom 0:0 u prvom meču septembarskog prozora, a Piksi ističe da je taj rezultat dobra uvertira pred duel sa jakim rivalom poput Danske. Očekuje se da će ekipa srpskog selektora pružiti snažan otpor i pokušati da ostvari povoljan rezultat.

Uzbuđenje raste pred ovaj važan meč, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod duela Srbije i Danske u Ligi nacija. Sutrašnji meč će definitivno biti prava fudbalska poslastica koju ne treba propustiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading