DANCI SE SPREMAJU ZA MEČ SA SRBIJOM: Ispred stadiona sve u crveno-beloj boji! (FOTO GLAERIJA) (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas zanimljiv susret.

DANCI SE SPREMAJU ZA MEČ SA SRBIJOM: Ispred stadiona sve u crveno-beloj boji! (FOTO GLAERIJA) (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje selekciji Danske od 18.00 časova u Kopenhagenu na "Parken stadionu". "Orlovi" su započeli Ligu nacija na dobar način remije protiv prvaka Evrope, Španije, što je bilo iznenađenje za mnoge, ali ako se po jutru dan poznaje, možemo da se nadamo pobedi nad Skandinavcima koji su nam dužniici sa Evropskog prvenstva.

Republika se nalazi u Kopenhagenu, a ispred stadionu parku smo zatekli navijači Danske koji se spremaju za meč protiv Srbije. Sve je u crveno-beloj boji, kupuju se rekviziti za susret, mažu se bojama i piju uglavnom litarsko pivo. Sigurno je da nas očekuje fantastična atmosfera u ovom meču, kako na tribinama, tako i na terenu.

Obe selekcije u ovu utakmicu ulaze sa velikom motivacijom. Izabranici Dragana Stojkovića žele da ponove odličnu partiju iz Beograda i da s revnširaju Dancima za bolne poraze u prošlosti. Sigurno je da će biti fenomenalan meč i da ćemo imati šta da gledamo u Kopenhagenu kada obe selekcije izađu na teren i sudija da znak za početak ovog istorijskog okršaja.

Danci su u prvoj utakmici ove grupe pobedili Švajcarce sa 2:0 u jednoj tvrdoj i žestokoj utakmici. Sa druge strane, kao što smo već napomenuli, Srbija je igrala remi sa Španijom 0:0 i pokazala karakter i čvrstinu, ono je što je nedostajalo u Nemčakoj. Ovaj stadion je poznat Srbima, još kada je Crvena zvezda igrala protiv Kopnehagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading