PIKSI U VELIKIM PROBLEMIMA! Još tri fudbalera povređena pred meč Srbije i Španije!

Autor:

Sport

02.09.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić već otkazali dolazak, danas su se pridružili i ONI ovoj listi.

PIKSI U VELIKIM PROBLEMIMA! Još tri fudbalera povređena pred meč Srbije i Španije!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, trenutno se suočava sa nizom izazova pred predstojeće mečeve Lige nacija sa Španijom i Danskom. Sa već nekoliko igrača koji su otkazali dolazak, situacija postaje sve složenija, a danas su stigle vesti da su se još dvojica pridružila ovom spisku.

Nakon što su Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić već otkazali dolazak, danas su se Nemanja Maksimović i Miloš Veljković pridružili ovoj listi. Maksimović je propustio utakmicu između Atens Kalitee i Panatinaikosa zbog povrede, dok je Veljković takođe bio odsutan zbog povrede tokom meča Verdera i Borusije Dortmund. Takođe, Aleksa Terzić se nije pojavio na treningu reprezentacije, uz obrazloženje da se oporavlja od povrede zadnje lože.

Ovo su svi fudbaleri koji su se našli na konačnom spisku za predstojeće mečeve, a kako će se situacija dalje razvijati ostaje da vidimo u narednim danima.

 

 


Piksi je istakao da su ovi igrači pod znakom pitanja zbog svojih povreda.

 

 

- Postoji znak pitanja za par igrača. Videćemo na licu mesta. Terzić je imao povredu zadnje lože pre 10 dana, dobre vesti su da je počeo da trenira. Salcburg nije hteo da ga stavlja na zadnjoj utakmici, rekao je da želi da dođe i da ima veliku želju. Veljković ima tendinitis leve tetive, znao sam to još prošle nedelje. Dolazi i on, videćemo u kakvom je stanju. Maksimović ima bol u desnoj pubičnoj regiji, koji se javio na poslednjoj utakmici, posle je prekinuo trening. I on dolazi danas, videćemo u kakvom je stanju. Oni su pod znakom pitanja. Nećemo tu silovati ništa, neću nikoga terati ako ga boli zadnja loža - rekao je Piksi.

Sa sve većim brojem otkaza, Piksijev zadatak da sastavi konkurentan tim za mečeve sa Španijom i Danskom postaje izazovan. Ostaje da se vidi da li će selektor pozvati nove igrače kako bi popunio rupe u timu ili će se osloniti na trenutno dostupne igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading