BIVŠI FUDBALER UŠAO U ELITU: Evo kako je izgledala njegova fudbalska karijera! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.09.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova priča je definitivno privukla pažnju javnosti.

BIVŠI FUDBALER UŠAO U ELITU: Evo kako je izgledala njegova fudbalska karijera! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Borislav Terzić, fudbaler rođen u Vlasenici, Republika Srpska, započeo je svoju profesionalnu karijeru u beogradskom Obiliću. Kroz svoju bogatu karijeru, Terzić je nosio dresove mnogih klubova, od lokalnih sremskih ekipa do gruzijskog Zestafonija. Sa ukupno 117 odigranih mečeva u srpskom fudbalskom vrhu, kao i 31 utakmicom u Premijer ligi BiH, stekao je iskustvo i igrao protiv najboljih timova u regionu.

Nakon što je već bio učesnik rijaliti programa, Borislav Terzić se ponovo našao u kući u Šimanovcima, kao deo nove sezone rijaliti programa Elita. Iako je nekada bio poznat po svojim fudbalskim sposobnostima, Terzićeva karijera je poslednjih godina bila u senci učešća u televizijskim formatima ovog tipa.

Terzićeva karijera obuhvata klubove poput Lokomotive iz Beograda, BASK-a, Zemuna, Donjeg Srema, Slobode iz Užica, Radničkog iz Kragujevca, Voždovca, Javora, Slobode iz Tuzle, Zvijezde 09, Trajala, Slobode iz Donjeg Tovarnika i Napretka iz Popinaca. Igrao je protiv najvećih timova u Srbiji, poput Crvene Zvezde i Partizana, i ostvario značajan broj nastupa u elitnom rangu srpskog fudbala.


Borislav Terzić nije jedini sportista koji se odlučio za učešće u rijaliti programima, ali njegova priča je definitivno privukla pažnju javnosti. Njegovo iskustvo na terenu, kao i van terena, sigurno će dodati novu dinamiku ovog televizijskog formata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading