MENJA CRNO-BELI ZA CRVENO-BELI DRES: Partizan je prodao vezistu

Autor:

Sport

02.09.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi kako će se Janković snaći u novom okruženju.

MENJA CRNO-BELI ZA CRVENO-BELI DRES: Partizan je prodao vezistu

Foto: Starsport

Nakon neuspeha u evropskim takmičenjima, FK Partizan je odlučio da rastereti svoj igrački kadar, a jedan od igrača koji će potražiti sreću u drugom timu je ofanzivni vezista Aleksa Janković. Janković će preći u redove kragujevačkog Radničkog, gde će imati priliku da pokaže svoj talenat i doprinese timu na terenu.

Aleksa Janković, brzonogi ofanzivni vezista, koji može da pokrije i levu i desnu stranu terena, stiže na stadion "Čika Dača" kako bi pružio svoj doprinos kragujevačkom timu. Janković je za crno-bele odigrao svega deset mečeva i postigao je jedan pogodak, ali je sada dobio priliku da pokaže svoje kvalitete u novom okruženju.

Radnički je pretrpeo gubitak novopečenog reprezentativca Milana Aleksića, koji je potpisao ugovor sa članom Čempionšipa, Sanderlendom, u transferu vrednom tri miliona evra. Međutim, dolazak Aleksandra Jankovića pruža novu nadu i mogućnost da se nadomesti odlazak Aleksića.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Janković je u Partizan došao iz Čukaričkog kao slobodan igrač, a sada će imati priliku da pokaže svoje sposobnosti kao stoprocentni igrač Kragujevčana. Prethodno je nastupao za Čukarički i Voždovac, a sada će imati priliku da se dokaže u dresu Radničkog.

Dolazak Aleksandra Jankovića u Radnički predstavlja interesantan transfer koji će dodatno obogatiti timsku dinamiku kragujevačkog kluba. Ostaje da se vidi kako će se Janković snaći u novom okruženju i koliki će doprinos imati u ostvarenju sportskih ciljeva Radničkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading