NAPAO SUDIJU, PA DOBIO KAZNU! Trener Partizana skoro pa NAGRAĐEN - Evo o čemu se radi! (FOTO)

Autor:

Sport

05.09.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva meča suspenzije i još nešto sitno...

NAPAO SUDIJU, PA DOBIO KAZNU! Trener Partizana skoro pa NAGRAĐEN - Evo o čemu se radi! (FOTO)

Foto: FK Partizan

Večiti derbi omladinaca između Crvene zvezde i Partizana završen je rezultatom 3:0 u korist Crvene zvezde, ali utakmicu je obeležio veliki skandal u kom je učestvovao trener Partizana, Milan Lola Smiljanić. Smiljanić je izrazio nezadovoljstvo pojedinim sudijskim odlukama i, kako tvrde izvori, napao je sudiju, što je dovelo do njegove suspenzije i novčane kazne.

Milan Lola Smiljanić, trener omladinaca Partizana, kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i novčanom kaznom od 30.000 dinara zbog ulaska u konflikt sa sudijama na utakmici protiv Crvene zvezde. Ova odluka disciplinskih organa Fudbalskog saveza Srbije izazvala je mnogo pažnje, jer je mnogima delovalo da je kazna preblaga.

- Milanu Loli Smiljaniću dva meča suspenzije! Trener omladinaca Partizana će morati u kasu FSS da uplati još 30.000 dinara zbog ulaska u konflikt sa sudijama na utakmici protiv Crvene zvezde Milan Lola Smiljanić trener omladinaca Partizana kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i 30.000 dinara. Mladi stručnjak je na meču juniora protiv Crvene zvezde ušao u konflikt sa sudijama, a disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije poslali ga na mini odmor. Na istoj utakmici isključeni su predstavnik domaćina Dejan Stanković i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović. Oni će biti iza ograde u narednom kolu. Din Crnovršanin omladinac Novog Pazara dobio je drugi žuti odnosno crveni karton na susretu sa IMT-om.Talentovani fudbaler neće biti u protokolu protiv Radničkog 1923. U konkurenciji kadeta po meč suspenzije zaradili su dvojac iz Crvene zvezde, Nemanja Jevđić i Milan Ćopić. Pomenuti dečaci su pre vremena završili duel sa Partizanom na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić iza južne tribine, zaradivši dve javne opomene odnosno direktan crveni karton - stoji u objavi Instagram stranice Omladinske lige Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oml_adinskeligesrbije

 

Ovakva blaga kazna za trenera Smiljanića izazvala je burne reakcije javnosti, a postavlja se pitanje kakav se primer daje mladim fudbalerima u Srbiji. Disciplinska odluka izazvala je sumnje u doslednost i oštrinu disciplinskih mera u fudbalskim takmičenjima, posebno kada su u pitanju mladi igrači i njihovi treneri.

Pored trenera Smiljanića, na istoj utakmici su isključeni i predstavnik domaćina Dejan Stanković i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović, koji će takođe morati da pauziraju u narednom kolu. Takođe, u konkurenciji kadeta, suspenzije su zaradili i igrači iz Crvene zvezde, Nemanja Jevđić i Milan Ćopić, što dodatno ukazuje na tenzije koje su obeležile ovaj susret.

Večiti derbi omladinaca bio je zasenjen ne samo rezultatom na terenu, već i skandalom koji je usledio nakon utakmice. Diskusije o disciplinskim merama i primeru koji se daje mladim fudbalerima sigurno će se nastaviti, dok će kazna treneru Smiljaniću ostati tema rasprava u fudbalskoj javnosti u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading