"ORLOVI" POLETELI U DALJE POBEDE! Sledeća stanica im je Danska! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Danske i Srbije na "Parken" stadionu zakazana je za nedelju od 18 časova.

"ORLOVI" POLETELI U DALJE POBEDE! Sledeća stanica im je Danska! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Fudbalska reprezentacija Srbije započela je novu takmičarsku godinu u Ligi nacija remijem protiv prvaka Evrope, Španije. Na stadionu "Rajko Mitić" odigrana je neodlučena utakmica bez golova, a sada se ekipa Dragana Stojkovića Piksija priprema za gostovanje Danskoj u drugom kolu elitne grupe.

 

 


Danska, koja je na svom terenu pobedila Švajcarsku sa 2:0, sada će dočekati "orlove" kao lider Grupe 4 u A ligi. Iako će se suočiti sa prvoplasiranim timom na tabeli, reprezentativci Srbije ne pokazuju strah, već su puni samopouzdanja nakon meča sa "crvenom furijom".

Važno je napomenuti da su se reprezentativci Srbije uspešno nosili sa Španijom i pored odsustva nekih ključnih igrača, što pokazuje snagu i dubinu tima.

Utakmica između Danske i Srbije na "Parken" stadionu zakazana je za nedelju od 18 časova, a ovo će biti prvo susret ove dve reprezentacije nakon nedavnog meča na Evropskom prvenstvu u Minhenu, koji je završen bez golova.

 

 

 

 


Srbija i Danska su do sada odigrale četiri meča, a Danci su ostvarili tri pobede, što čini Dansku jednim od najnezgodnijih rivala za "orlove". Međutim, reprezentativci Srbije su odlučni da promene ovaj trend i ostvare povoljan rezultat u susretu sa danskim timom.

Reprezentacija Srbije putuje u Dansku sa osmehom na licu, puna pozitivnog raspoloženja i spremna da se suoči sa izazovom. Njihov cilj je da pokažu snagu i karakter, te da ostvare povoljan rezultat protiv lidera grupe. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ove zanimljive utakmice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading