KLADIONICE PODCENILE "ORLOVE"? Evo koje su kvote za sutrašnju utakmicu protiv Danske!

Autor:

Sport

07.09.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon remija sa Španijom, fudbaleri Srbije su dobili potrebnu dozu nade i motivacije.

KLADIONICE PODCENILE "ORLOVE"? Evo koje su kvote za sutrašnju utakmicu protiv Danske!

Foto: Starsport

Posle izuzetno zapaženog nastupa protiv reprezentacije Španije, fudbalska selekcija Srbije se priprema za naredni izazov - meč sa Danskom na čuvenom "Parkenu" u Kopenhagenu. Ovaj susret može imati ključan uticaj na borbu za prvo ili drugo mesto u grupi, ali i na poziciju u prvom šeširu prilikom žreba za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Nakon remija sa Španijom, fudbaleri Srbije su dobili potrebnu dozu nade i motivacije, posebno imajući u vidu odsustvo standardnih igrača kao što su Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Dušan Tadić. Mlade nade srpskog fudbala pokazuju izuzetnu glad za novim uspesima, što dodatno intrigira javnost i navijače.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Interesantno je da su bukmejkeri prvobitno potcenili šanse Srbije, s obzirom da je kvota na pobedu Danske pala sa 1,90 na 1,75. Ovo ukazuje na to da domaćin ima više od 50% šanse za pobedu, dok se nerešen ishod vrednuje kvotom 3,70, a pobeda Srbije kvotom 5,50. Ove informacije dodatno podgrejavaju iščekivanja pred nadolazeći meč.


S obzirom na prethodne rezultate i trenutnu formu, interesantno je videti da li će selektor Piksi uspeti da se revanšira Dancima za remi na Evropskom prvenstvu. Takođe, postavlja se pitanje da li će se pojaviti neki novi junak u timu Srbije i ostvariti odlučujući doprinos na terenu.

Uzbuđenje pred naredni meč je sve veće, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod duela sa Danskom, s nadom u novi uspeh fudbalske reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading