ŠURBATOVIĆU NAĐENA ZAMENA! FSS je odlučio da će to biti ON!

Autor:

Sport

06.09.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanjga razrešen dužmosti.

ŠURBATOVIĆU NAĐENA ZAMENA! FSS je odlučio da će to biti ON!

Foto: fss.rs

Marko Saranovac preuzima odgovornost kao vršilac dužnosti generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije nakon nedavnih promena u rukovodstvu. Na nedavnoj sednici Izvršnog odbora FSS, donete su značajne odluke koje su rezultirale promenama u sportskom sektoru.

Na pomenutoj sednici, odlučeno je da Miroslav Tanjga bude razrešen dužnosti direktora sportskog sektora, dok je saradnja sa Jovanom Šurbatovićem okončana. Ove odluke su otvorile put za imenovanje novog generalnog sekretara, a upravo je Marko Saranovac dobio poverenje da preuzme ovu važnu ulogu.

Saranovac je svoj put započeo pre godinu i po dana, dolaskom u Fudbalski savez Srbije na poziv Branislava Nedimovića. Iako je Nedimović napustio FSS, Saranovac je svojim radom i angažovanjem stekao poverenje svojih saradnika, što ga je dovelo do imenovanja za vršioca dužnosti generalnog sekretara.

Vest o imenovanju Marka Saranovca potvrdio je i predsednik FSS, Dragan Džajić.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Džajić

 

- Marko Saranovac vodiće poslove u opisu generalnog sekretara. Radiće kao vršilac dužnosti do imenovanja prvog operativca u punom kapacitetu. Ne zna se, za sada, do kada će v.d. stanje trajati - saopštio je Džajić za "Sportklub". 

Ovim imenovanjem, Marko Saranovac ulazi u novu fazu svoje karijere, preuzimajući ključnu ulogu u jednoj od najznačajnijih sportskih organizacija u Srbiji. S obzirom na dosadašnji doprinos i poverenje koje je stekao, jasno je da će Saranovac biti ključna figura u daljem razvoju Fudbalskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading