FSS MORAO HITNO DA REAGUJE! Ivanović povređen, a on mu je zamena!

Autor:

Sport

04.09.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa UEFA pravilnikom imaće mogućnost nastupa u meču protiv Španije, naravno kasnije i Danske.

FSS MORAO HITNO DA REAGUJE! Ivanović povređen, a on mu je zamena!

Foto: Starsport

Posle temeljne analize, detaljnih lekarskih pregleda medicinskog tima A reprezentacije, i u dogovoru sa Milvolom, Mihailo Ivanović zbog povrede stopala i zadnje lože neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za utakmice protiv Španije i Danske.

Selektor je odlučio da uputi poziv igraču Partizana Đorđu Jovanoviću, koji će se priključiti nacionalnom timu sutra (četvrtak) prepodne. U skladu sa UEFA pravilnikom imaće mogućnost nastupa u meču protiv Španije, naravno kasnije i Danske.

Republika

Foto: FSS

Đorđe Jovanović

 

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje svoje učešće u Ligi nacija duelom sa reprezentacijom Španije, koji će se odigrati 5. septembra na stadionu Rajko Mitić, poznatijem kao Marakana. Pred ovaj važan meč, selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije na kojoj je otkrio da će Nikola Milenković biti kapiten na ovom meču, dok će mu zamenik biti Rajković. Piksi je istakao da je odluka da Milenković nosi kapitensku traku doneta zbog njegovog iskustva, s obzirom da je do sada odigrao 57 utakmica za reprezentaciju.

Selektor Dragan Stojković Piksi istakao je da očekuje veoma težak duel sa reprezentacijom Španije. "Furija" važi za jednu od najjačih reprezentacija u Evropi i svetu, te će našim fudbalerima biti potrebna maksimalna koncentracija i angažovanost kako bi postigli pozitivan rezultat. Piksi je istakao da će se reprezentacija Srbije pripremiti temeljno za ovaj meč i da veruje u sposobnost svojih igrača da pruže jak otpor renomiranom protivniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading