NA MARAKANI NE STAJU! Zvezda dovodi ZVER iz Bundeslige!

Autor:

Sport

01.09.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se pojačavaju za učešće u Ligi šampiona.

NA MARAKANI NE STAJU! Zvezda dovodi ZVER iz Bundeslige!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Crvena Zvezda je u poslednjim danima prelaznog roka izuzetno aktivan u potrazi za novim pojačanjima.

Pored već najavljenog interesovanja za zamenu za Hvanga, crveno-beli bi mogli da dovedu i krilo iz DR Konga, Silasa Katompu Mvumpu, koji nastupa za bundesligaša Štutgart.

Trener crveno-belih Vladan Milojević ističe važnost angažovanja desnog krila, posebno nakon sve izvesnijeg rastanka sa Pumom Rodrigezom, a Mvumpa se čini kao idealan izbor za tu poziciju.

Mvumpa je rođen 1998. godine i član je Štutgarta od 2019. godine, kada je plaćen osam miliona evra. U prethodnoj sezoni, Silas Katompa je na 27 utakmica osam puta bio starter u šampionatu Nemačke, gde je uspeo da upiše pet golova. Međutim, ove sezone nije dobio značajnu minutažu i izgleda sigurno da će napustiti klub, a Crvena Zvezda je pokazala ozbiljno interesovanje za njega.

Crvena Zvezda će uložiti sve napore da završi transfer Mvumpe u naredna dva dana kako bi ga licencirala za Ligu šampiona do 3. septembra. Ovaj rasplet bi mogao imati značajan uticaj na potencijalni povratak Nemanje Radonjića na Marakanu, koji bi u tom slučaju ostao bez povratka u klub koji ga je proslavio.

Podsetimo, srpski šampion će ostati bez pomoći Inbom Hvanga u Ligi šampiona, koji će karijeru nastaviti u holandskom velikanu Fejenordu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading