KRUNIĆ JE NOVO POJAČANJE ZVEZDE! Ostvario je svoj san - "Evo i sad se NAJEŽIM kada pomislim na...!" (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.09.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofeji su obaveza.

KRUNIĆ JE NOVO POJAČANJE ZVEZDE! Ostvario je svoj san - "Evo i sad se NAJEŽIM kada pomislim na...!" (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

Novo pojačanje Crvene zvezde, Rade Krunić, izrazio je oduševljenje zbog prelaska u redove šampiona Srbije. Nalazi se u Holandiji zbog obaveza u reprezentaciji BiH, ali to ga nije sprečilo da istakne svoje emocije povodom dolaska u Zvezdu.

Osećam se čarobno, jer sam ostvario dečački san. Mnogo sam srećan i ponosan na sebe zbog toga. Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu. Evo i sad se naježim kada pomislim na navijače. Sanjao sam o tome kao dečak, posle i kao čovek i profesionalac, a sada se to konačno dešava. Hvala Bogu na tome - započeo je Rade.

Krunić je izrazio uverenje da je osvajanje "duple krune" realan cilj za Crvenu zvezdu, imajući u vidu dugotrajnu dominaciju u srpskom fudbalu.

- Mislim da je dupla kruna realna, s obzirom da već dugo dominiramo srpskim fudbalom. Naravno da sam pratio Zvezdu, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Trofeji su obaveza u Zvezdi, i podrazumevaju se. Svestan sam toga. Što se Lige šampiona tiče, igramo protiv elite evropskog fudbala, ali uz pomoć publike, mislim da možemo mnogo. Videlo se kako su momci odigrali protiv Bodea na Marakani. Nadam se da ćemo proći u "nokaut" fazu - dodao je Krunić.

Rade Krunić je takođe izrazio posvećenost i odlučnost da pruži svoj maksimum u Crvenoj zvezdi.

- Daću svoj maksimum da se predstavim u najboljem svetlu u Crvenoj zvezdi. Nadam se da će nas navijači bodriti na svakoj utakmici, zapravo sam siguran da hoće - zaključio je fudbaler.

Krunićev entuzijazam i jasno izražene ambicije jasno pokazuju da je spreman da preuzme ulogu ključnog igrača u redovima Crvene zvezde i da doprinese ostvarenju sportskih ciljeva kluba. Navijači s nestrpljenjem očekuju da vide njegove kvalitete na terenu i prate kako će se ostvariti njegovi snovi o uspehu u crveno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading