PIKSIJEV "ORAO" BLISTA POSLE DEBIJA: Jana Karla Simića preplavile emocije

Autor:

Sport

06.09.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler poručio da je ovo tek početak.

PIKSIJEV "ORAO" BLISTA POSLE DEBIJA: Jana Karla Simića preplavile emocije

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 sa Španijom na startu novog ciklusa u Ligi nacija, a jedan od onih kojem će duel sa prvakom Evrope ostati u sećanju je Jan Karlo Simić. On je debitovao u dresu "orlova" na Marakani i čini se opravdao poverenje koje mu je ukazao selektor Dragan Stojković Piksi.

Tim pre što je dovođenje njega pod okrilje Srbije bilo mukotrpna borba sa Nemačkom. Možda i zbog toga, kao i svega što je navodio dok je objašnjavao koliko mu Srbija znači, njegova objava na Instagramu posle susreta i debija ima još veću težinu.

- Nezaboravan trenutak pun časti, ponosa i zahvalnosti! Imao sam čast da debitujem za “A” reprezentaciju Srbije. Veliki san je postao stvarnost i beskrajno sam zahvalan za ovu priliku. Ovo je tek početak – spreman sam za sve što dolazi - poručio je Jan Karlo Simić.

 

 

On je ušao u igru umesto Strahinje Erakovića tokom drugog poluvremena. Igrači su se suočili sa zahtevnim zadatkom, a Simić je pokazao svoje sposobnosti uprkos izazovima. Ipak, jedan trenutak je gotovo koštao ekipu, kada je Simić napravio grešku u kaznenom prostoru, ali je srećom njegovi saigrači uspeli da spreče gol "crvene furije". Ova situacija dodatno je istakla požrtvovanost i timski duh koji je bio prisutan tokom cele utakmice.

Štoper Anderlehta će novu priliku za novi nastup u dresu "orlova" imati u Kopenhagenu, u nedelju od 18 časova kada Srbija gostuje Danskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading