PIKSI: HTEO SAM DA SE UBIJEM! Selektor otkrio da je imao crne misli posle EP

Autor:

Sport

06.09.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dođe mi da uzmem pištolj i...

PIKSI: HTEO SAM DA SE UBIJEM! Selektor otkrio da je imao crne misli posle EP

Foto: Starsport

Piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković dao je iskrene komentare nakon meča u kojem je reprezentacija  odigrala nerešeno protiv Španije 0:0 na startu Lige nacija. Istakao je da je za njega najvažnija bila reakcija igrača i njihova mladost koja je došla do izražaja tokom meča. Posebno je naglasio važnost discipline u taktičkom smislu, ističući da je to ključno za ostvarivanje rezultata.

Međutim, prisetio se Stojković i kraha na EVRO 2024 u Nemačkoj. I to ne bilo kako, već veoma emotivno otkrivši da je imao crne misli.

- Ono što je meni najvažnije je reakcija ovih igrača i njihova mladost koju smo videli, sve ono što se dešavalo u taktičkom smislu. Vraćam se ponovo na disciplinu. Da se vratim na Nemačku, bilo je momenata kad si hteo iz kože da izađeš jer igrači, koje neću da pominjem, jednostavno ne poštuju to što se traži. Normalno da imaš problem, ali ovako kad igraš, kad poštuješ ono što se traži. To je sasvim drugo, može da se izgubi utakmicu, nije to garancija. Ekipa mora da bude organizovana maksimalno od prvog do poslednjeg minuta sa ciljem da ostvari rezultat i na kraju će doći nagrada za požrtvovanost. Da se ne vraćam na analizu kad su me kritikovali, da se vratim na Sloveniju, to je interna stvar. Kad vidiš neke stvari, dođe mi da uzmem pištolj i da se ubijem. Nešto što je nedopustivo, a to se dešavalo. Sve te poruke kad kažeš, treba da igraš kako ti kažem, a ne kako misliš. O tome se radi. Kad vidim ove momke kako ginu, vidim želju, strast, trku i kilometre koje smo istrčali - meni je puno srce. Da smo izgubili, to je fudbal, ali to se vraća. Možemo da budemo ponosni, igrači, ja sam nebitan. Oni su bitni, oni treba da budu ponosni, izašli su hrabro i sa tim dobrim rezultatom - rekao je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading