VUČIĆ OČITAO LEKCIJU "USTANICIMA" PROTIV PIKSIJA: Evo šta je predsednik sve rekao o navodnom bojkotu reprezentacije

Autor:

Sport

05.09.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je na čiju adresu je poruka upućena.

VUČIĆ OČITAO LEKCIJU "USTANICIMA" PROTIV PIKSIJA: Evo šta je predsednik sve rekao o navodnom bojkotu reprezentacije

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Fudbalsku reprezentaciju Srbije potresaju nemiri od završetka nastupa na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Tačnije, i pre toga jer je kapiten Dušan Tadić odlučio da se povuče zbog razmirica sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Tada se pojavila informacija da će još igrača odbijati da igra za Srbiju sve dok je tu Piksi.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Piksi i Vučić

Ispostavilo se da se baš neki od tih igrača nisu pojavili na okupljanju za start u Ligi nacija protiv Španije večeras u Beogradu, a treniraju uredno sa ekipama. To se pre svega odnosi na Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića, pa je sve kristalnije da bojkto, izgleda, stvarno postoji.

Zato se te teme dotakao i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji se trenutno nalazi u Podrinju gde je posetio saobraćajnicu Šabac - Loznica. On je dao i svoja očekivanja za duel sa Španijom.

Republika

Foto: Twitter.com/AlHilal Saudi Club

Rade u klubu, za Srbiju povređeni: SMS i Mitar

 

Nisam veliki optimista, ali gledaću. Nacionalni tim je svetinja. Nikad nisam razumeo kad neko ode da igra za neku drugu reprezentaciju. Za mene je nacionalna zastava svetinja. Koga briga da li je Piksi ili neko drugi... Danas jeste sutra nije. Obaveza je da se odazoveš kad te zova tvoja država. Biće promena, ali ne možemo sve tako brzo da stignemo. Biću uz našu Srbiju - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading