RONALDO ISPISAO ISTORIJU PROTIV HRVATA: Portugalac se emotivno slomio

Autor:

Sport

06.09.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano nastavlja da pomera granice.

RONALDO ISPISAO ISTORIJU PROTIV HRVATA: Portugalac se emotivno slomio

Foto: www.profimedia.rs

U 34. minutu prvog kola meča Lige nacija protiv Hrvatske, Kristijano Ronaldo (39) postigao je spektakularan gol koji je domaćinima doneo vođstvo od 2:0. Portugal je na kraju osigurao pobedu od 2:1, pri čemu je Ronaldo gol i njegovo slavlje postalo glavna tačka meča.

Iskoristivši odličan centaršut Nuna Mendesa, legendarni igrač je izveo izvanredan potez između Gvardiola i Pongračića, zatresavši mrežu Livakovića. Ronaldovo uzbuđeno slavlje videlo ga je kako pada na kolena, stvarajući emotivan trenutak koji je očarao navijače širom sveta.

Međutim, razlog njegove emocionalne reakcije nije bio samo lepota gola ili činjenica da je postignut protiv jakog protivnika. Bila je to spoznaja da je u svom 213. nastupu za Portugal postigao 131. gol za nacionalni tim, dovodeći svoj ukupni broj golova u karijeri do neverovatnih 900 golova.

 

 

Ovi golovi su postignuti dok je igrao za Sporting, Mančester junajted, Real Madrid, Juventus i Al Nasr. Nakon njegovog istorijskog gola protiv Hrvatske, društvene mreže i naslovi širom različitih medijskih platformi brzo su preimenovali njegov čuveni nadimak iz CR7 u CR900.

Kristijanov put do 900 golova u karijeri svedoči o njegovom neuporedivom umeću i dugovečnosti u svetu fudbala. Ronaldo je konstantno pokazivao svoju golgetersku moć i odlučnost. Njegova sposobnost da se prilagodi i briljira u različitim ligama i stilovima igre utemeljila je njegov status jednog od najvećih fudbalera svih vremena. Milestone od 900 golova nije samo lični trijumf za Ronalda, već i istorijsko dostignuće koje učvršćuje njegovo nasleđe u sportu.

 

 


Nakon meča, društvene mreže su bile preplavljene reakcijama na Ronaldov prekretnički gol i emotivno slavlje koje ga je pratilo. Navijači, stručnjaci i kolege sportisti su istakli portugalsku ikonu zbog njenog izuzetnog dostignuća, pri čemu su ga mnogi proglasili talentom jednom u generaciji. Transformacija njegovog ikoničnog brenda CR7 u CR900 simbolizuje veličinu ovog trenutka u Ronaldovoj karijeri i njegov značaj u fudbalskom svetu.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading