ŠPANCI KUKAJU KAO MALA DECA: Sada su im krive sudije JER NISU DOBILI PENAL

Autor:

Sport

06.09.2024

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali su da je VAR mogao da im pomogne.

ŠPANCI KUKAJU KAO MALA DECA: Sada su im krive sudije JER NISU DOBILI PENAL

Foto: Starpsort

Srbija je ostvarila dobar rezultat na startu takmičenja u diviziji A Lige nacija, remiziravši 0:0 protiv aktuelnog šampiona Evrope, reprezentacije Španije. Iako su Španci imali više poseda i pokušaja, odbrana Srbije je uspela da zaustavi njihove napade, a odlične intervencije golmana Predraga Rajkovića dodatno su otežavale protivnicima da postignu gol.

Nakon meča, španski tim je bio nezadovoljan zbog nedosuđenog penala u završnici meča, kada je Hose bio oboren u kaznenom prostoru Srbije. Selektor Luis De la Fuente dobio je žuti karton zbog protesta, a nezadovoljstvo se nastavilo i nakon meča. Španski fudbaler Aleks Grimaldo istakao je da VAR nije intervenisao u spornoj situaciji, tvrdeći da je igrač Srbije besramno zgrabio njegovu majicu.

 

 

- Video sam da su ga besramno zgrabili za majicu, ne razumem zašto VAR nije ušao - rekao je Grimaldo neposredno nakon meča sa Srbijom.

Ovaj rezultat je iznenađenje za mnoge, ali pokazuje da je odbrambena igra Srbije bila izuzetno efikasna, uspevajući čak i da neutrališe Grimalda, koji je bio jedan od ključnih igrača španskog tima.


Srbija je uspela da se odbrani od napada "crvene furije" i da zadrži nulu na svom golu, što je iznenađujuće s obzirom na reputaciju španske reprezentacije kao vrhunskog napadačkog tima. Tim "orlova" je pokazao izuzetan timski duh i posvećenost odbrani, što je rezultiralo ovim istorijskim remijem.

Iako su Španci bili favoriti, Srbija je pokazala izuzetnu odbrambenu igru i uspela da zadrži nulu na svom terenu. Ovaj rezultat će sigurno podići moral srpskom timu i postaviti visoke standarde za nastavak takmičenja u Ligi nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading