MOGU LI FUDBALERI NOVAKOVIM STOPAMA PROTIV ŠPANACA? Večeras u 20:45 Srbija igra prvo kolo Lige nacija

Autor:

Sport

05.09.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas spektakl.

MOGU LI FUDBALERI NOVAKOVIM STOPAMA PROTIV ŠPANACA? Večeras u 20:45 Srbija igra prvo kolo Lige nacija

Foto: FSS

Timovi pred veliku utakmicu

Orlovi večeras dočekuju reprezentaciju Španije u okviru 1. kola Lige nacija. 

Od poslednjeg susreta prošlo je dugih 12 godina, a Španci su tada odneli pobedu od 2:0 na prijateljskom meču. Pre toga, igralo se 2005. godine u sastavu SCG, kada su se oba meča kvalifikacija za SP završila nerešenim rezultatom.

Podsetimo se da je Španija u poslednjih 5 mečeva odnela isto toliko pobeda, a prethodna protiv Engleske od 2:1 im je donela titulu prvaka Evrope. Sa druge strane, Orlovi beleže po dva nerešena rezultata i poraza, kao i jednu pobedu protiv Švedske.

U grupnoj fazi Srbiju čekaju dueli protiv Danske i Švajcarske, a sledeći meč je na programu već u subotu 8. septembra i igraće se u Kopenhagenu. Preostali mečevi, kao i revanši, odigraće se tokom oktobra i novembra.

Uzbudljivo veče možete upotpuniti uz AdmiralBet specijalnu ponudu i promo kod ORLOVI koji donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Pored toga, kladionica AdmiralBet je spremila zanimljive specijale, kao što su Španija ima 12+ udaraca u okvir gola, Milenković N. dobija žuti karton i mnogi drugi.

Ostala ponuda specijala, poput onih za utakmicu Francuske i Italije 6. septembra, dostupne su svim registrovanim korisnicima na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Navijaj za reprezentaciju, ukucaj kod ORLOVI i uzmi 30% freebeta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading