SRBIJA JE JAKA KAO ZID: Evo šta Španci još kažu posle remija u Beogradu

Autor:

Sport

06.09.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamošnji mediji nahvalili su "orlove" u analizi, ali više opleli po svojima.

SRBIJA JE JAKA KAO ZID: Evo šta Španci još kažu posle remija u Beogradu

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije odolela je prvaku Evrope Španiji i odigrala nerešeno bez golova u prvom meču novog ciklusa u Ligi nacija. Rezultat 0:0 sa Marakane izgleda da je iznenadio španske medije, koji nisu očekivali da će im Srbija pružiti tako jak otpor na Marakani.

Marka donosi naslov "Šampion je zaslužio više" na naslovnoj strani. Dalje se navodi "da je Španija igrala fudbal, tražila pobedu, ali je udarila u zid". Dodaje se sa novim podnaslovom "da Jamal nije bio dovoljan".

 

 

"Magija je ostala u Berlinu" - naslov listu AS koji opisuje utisak koji je ostavio duel Srbija - Španija. Ova utakmica je donela iznenađenja i neočekivane obrte, ostavljajući utisak da je magija ostala negde drugde, daleko od terena Marakane.

Srbija je ostavila snažan utisak, pružajući otpor evropskim šampionima i pokazujući da i najbolji imaju pravo na loš dan. Naredna prilika za Španiju da pokaže svoju snagu biće utakmica protiv Švajcarske, dok je Srbija pokazala da je sposobna da se suprotstavi i najvećim fudbalskim silama.

Magija je ostala u Berlinu. Zvuči kao roman, ali ovo nije ništa drugo, nego utisak koje je ostavio duel Srbija - Španija, utakmica kojom je počelo četvrto izdanje Lige nacija, takmičenja u kome "furija" brani titulu. Bio je to naš ponovni susret sa evropskim šampionima, ali je ova noć ostavila sivu utakmicu, sa previše kartona i čvrstom igrom. Skoro ništa nije uspelo. Ni kretanje Nika, ni dirigentska palica Zubimendija, ključ u napadu Olma ili iznenađenje Ajozea. Samo je Lamin sijao. Španija nije bila Španija. U nedelju, u Ženevi, protiv Švajcarske, sledi nova prilika da se jasno stavi do znanja da i najbolji imaju pravo na loš dan. Ne može nas svakog dana gol Ojarzabala naterati da vrištimo sa balkona - piše As.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading