PODRŠKA NAJMLAĐIH: Škola fudbala Zvezdica uz "orlove"! (FOTO)

Autor:

Sport

05.09.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa slika sa najvećeg srpskog stadiona.

PODRŠKA NAJMLAĐIH: Škola fudbala Zvezdica uz "orlove"! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno igra protiv Španije u okviru prvog kola A divizije Lige nacije na "Marakani". Ovo je veoma važan susret za naš nacionalni, a seletkor Dragan Stojković Piksi izveo je sasvim nove igrače i u velikoj meri podmladio tim nakon velikog neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Srbija protiv Španije ima odličnu podršku, bez obzira na to što je rezultatski podbacila na letos odigranom Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Sa južne tribine "orlovi" su imali poseban, najjači vetar u leđa, koji su im davali možda i neki klinci kiji će biti njihovi naslednici.

Foto: Republika.rs

Škola fudbala "Zvezdica"

Naime, četrdesetak dečaka iz Škole fudbala "Zvezdica" ne štedi ruke i glas da bi bodrilo svoje idole protiv šampiona Evrope, jer ih je trener Ivan Đurović naučio da su i porazi deo fudbala i da se iz takvih situacija, uz međusobnu podršku, mora izaći jači. Inače, "Zvezdica" je u vikendu za nama na veoma jakom turniru podno Avale u Beogradu, "Zuce kup", jedina uz domaćina uzela dve titule i to u generacijama 2015. i 2016. godište.

Srbija se pored Španije nalazi grupi još sa Danskom i Švajcarskom. Naredni duel naš nacionalni tim očekuje protiv Danaca za tri dana u Kopenhagenu, a to će biti idealna prilika da se osvetimo toj ekipi za onu utakmica sa Evropskog prvenstva. "Orlovi" pokazuju veoma hrabru partiju protiv prvaka Evrope, a novi igrači su pokazali da su gladni pobeda i uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading