JAMAL I SRBIJA: Ovaj dečak je ukrao šou reprezentativcu Španije! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komična situaicja.

JAMAL I SRBIJA: Ovaj dečak je ukrao šou reprezentativcu Španije! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije nedavno je odigrala meč Lige nacija protiv aktuelnog prvaka Evrope, selekcije Španije. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste jedna slika sa intoniranja himne Španije. Dok je kamera išla sa igrača na igrača, u jednom trenutku se na ekranu pojavio Lamin Jamal, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera, ali pažnju je ukrao dečak koji je, dok je himna Španije intonirana, podigao tri prsta i time se istakao na veoma simpatičan način.

Dok je cela reprezentacija Srbije stajala mirno tokom intoniranja himne Španije, mali dečak je svojim gestom uspeo da privuče pažnju i izazove osmehe širom Srbije. Njegova gestikulacija nije bila napadna, već simpatična i nežna, što je dodatno doprinelo pozitivnim reakcijama javnosti.

Ovaj simpatičan potez brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a reakcije javnosti bile su izuzetno pozitivne. Mnogi su istakli kako je gest dečaka bio nežan i simpatičan, te da je uspeo da izmami osmehe i učini ovaj trenutak posebnim. Slika dečaka koji podiže tri prsta tokom intoniranja himne postala je simbol nežnosti i spontanosti, te je brzo postala jedna od najpopularnijih slika sa ovog meča.

Nema sumnje da će ova slika ostati dugo upamćena kao simpatičan gest jednog dečaka koji je svojom gestikulacijom uspeo da ulepša trenutak intoniranja himne. Oduševljenje koje je izazvao širom Srbije pokazuje koliko jedan mali gest može da ima veliki uticaj i da nas podseti na lepotu spontanosti i nežnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading