NAPRAVLJEN SPISAK ZVEZDE ZA LŠ: Jedno ime nedostaje, evo i koje!

Autor:

Sport

04.09.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava spiska igrača izazvala je različite reakcije među navijačima.

NAPRAVLJEN SPISAK ZVEZDE ZA LŠ: Jedno ime nedostaje, evo i koje!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je nedavno objavio spisak od 32 igrača za nadolazeću sezonu Lige šampiona. Među igračima na spisku nema popularnog Pume Rodrigeza, dok su se na spisku našla neka nova imena koja su privukla pažnju navijača.

Jedno od iznenađenja je prisustvo mladog Vuka Draškića, koji je dobio priliku da se pokaže u najprestižnijem evropskom takmičenju. Takođe, na spisku se nalazi i Stefan Leković, čije se ime prvi put pojavljuje u ovakvom kontekstu, što je izazvalo interesovanje javnosti.

Pored mladih talenata, na spisku su se našla i dobro poznata imena poput Marka Ilića, Omri Glazera i Mirka Ivanića, koji će biti ključni igrači u timu Crvene zvezde u narednoj sezoni Lige šampiona.

Objava spiska igrača izazvala je različite reakcije među navijačima. Dok su neki izrazili zadovoljstvo zbog prisustva novih talenata, drugi su iskazali iznenađenje zbog odsustva određenih igrača.

https://www.instagram.com/p/C_f3pnRoF63/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==


Sa ovako sastavljenim timom, Crvena zvezda ulazi u novu sezonu Lige šampiona sa ambicijama da ostvari zapažene rezultate i da se pokaže u najboljem svetlu pred evropskom publikom. Navijači sa nestrpljenjem očekuju početak takmičenja i nadaju se uspehu njihovog omiljenog kluba.

Spisak Crvene zvezde za Ligu šampiona:

golmani: Marko Ilić, Omri Glazer, Vuk Draškić*, Ivan Guteša;

odbrana – Uroš Spajić, Milan Rodić, Naser Điga, Stefan Leković*, Vanja Drkušić, Jong Vu Seol, Ognjen Mimović*;

vezni red – Mirko Ivanić, Rade Krunić, Jovan Šljivić*, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Timi Maks Elšnik, Dalsio, Felisio Milson, Luka Ilić, Vladimir Lučić, Nikola Knežević*, Veljko Milosavljević*, Nemanja Radonjić, Jegor Prucev, Lazar Jovanović;

napad: Šerif Endijaje, Piter Olajinka, Silas, Bruno Duarte, Uroš Sremčević, Andrija Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading