ŠPANCI STIGLI U BEOGRAD! Ludnica zbog prvaka Evrope, ali ništa od autograma!

Autor:

Sport

04.09.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa mališana dočekala je Špance u želji da naprave fotografiju.

ŠPANCI STIGLI U BEOGRAD! Ludnica zbog prvaka Evrope, ali ništa od autograma!

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Fudbalska reprezentacija Španije, aktuelni prvak Evrope, sletela je u 19.15 na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu gde će sutra igrati protiv Srbije. Ekspedicija Španije izašla je iz aerodromske zgrade pola časa kasnije, predvođena selektorom Luisom de la Fuenteom i prvim zvezdama ekipe Laminom Jamalom, Danijem Olmom i Fabijanom Ruizom, kao i Rodrijem koji zbog suspenzije neće igrati sutra.

Grupa mališana dočekala je Špance u želji da naprave fotografiju ili dobiju autogram, pre svih od Lamina Jamala i Danija Olma, ali nisu uspeli u toj nameri, dobili su samo osmeh i pozdrave. Ovaj susret sa navijačima sigurno će ostati u sećanju ovih mladih fudbalskih fanova, čak i bez autograma ili fotografija.

Srbija i Španija u četvrtak od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ igraju meč prvog kola grupe A Lige nacija. Ovo će biti uzbudljiv početak za obe reprezentacije, a navijači će sigurno biti uzbuđeni zbog susreta sa aktuelnim evropskim prvacima. U isto vreme, u drugom meču grupe, Danska će ugostiti Švajcarsku, obe ekipe takođe spremne da se izbore za pobedu u ovom takmičenju.

Sve oči ljubitelja fudbala biće uprte ka stadionu „Rajko Mitić“ gde će se odigrati ovaj važan meč. Očekuje se da će fudbaleri obe ekipe pružiti vrhunsku igru i napraviti pravi spektakl na terenu. Navijači će imati priliku da uživaju u fudbalskom umetničkom izrazu i takmičarskom duhu ove utakmice.


Osim ovog meča, u grupi A Lige nacija očekuju nas još mnogi uzbuđujući dueli. Srbija, Španija, Danska i Švajcarska će se boriti za prestiž i bodove, a svaki meč će biti prilika za fudbalske fanove da uživaju u vrhunskom fudbalu i prate kako se ove reprezentacije bore za pobedu.

Očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend, a mečevi Lige nacija sigurno će privući pažnju ljubitelja fudbala širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading