NJIH JE TEŠKO POBEDITI! Srbi zastrašili Španiju pred veliki OKRŠAJ - Postavili su visok standard!

Autor:

Sport

03.09.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće ovo uzbudljiv meč.

NJIH JE TEŠKO POBEDITI! Srbi zastrašili Španiju pred veliki OKRŠAJ - Postavili su visok standard!

Foto: Profimedia

U četvrtak, fudbalska reprezentacija Srbije će se suočiti sa velikim izazovom, igrajući protiv evropskih šampiona, tima Španije, u okviru grupe A Lige nacija. Ovo će biti prvo kolo Grupe A4, a utakmica će se odigrati petog septembra na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, s početkom u 20 časova i 45 minuta.

Selektor "Furije" Luis De la Fuente izneo je svoje viđenje predstojećeg meča i naglasio da je grupa naviknuta na pobede i takmičenje za važne stvari. Osvrnuo se i na selekcije Srbije i Danske, ističući da su to ekipe koje su bile na Evropskom prvenstvu i da je bilo veoma teško pobediti ih. Izjava selektora De la Fuentea jasno pokazuje poštovanje prema rivalima i ozbiljan pristup predstojećim utakmicama.

- To je grupa koja je veoma navikla da pobeđuje i da se takmiči za važne stvari. Želimo da zadržimo nivo, logično je da su ciljevi toliko visoki. Spremni smo za to - rekao je selektor Španije.

A onda se osvrnuo na selekcije Srbije i Danske koje su sledeći rivali Španije.

- To su ekipe koje su bile na EP i koje je bilo veoma teško pobediti - zaključio je De la Fuente.

A evo i Pikijevog spiska za naredne utakmice

Ovaj meč će biti značajan test za obe reprezentacije, a očekuje se da će biti izuzetno uzbudljiv za ljubitelje fudbala širom sveta.

Utakmica između Srbije i Španije će definitivno privući pažnju ljubitelja fudbala, s obzirom na značaj oba tima u svetskom fudbalu. Očekuje se da će ova utakmica biti prava poslastica za sve zaljubljenike u fudbal, a atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" sigurno će biti uzbudljiva i nezaboravna.

Srbija će imati priliku da pokaže svoj kvalitet protiv jedne od najjačih reprezentacija na svetu, dok će Španija želeti da nastavi sa pozitivnim rezultatima nakon osvajanja Evropskog prvenstva.

Ovaj meč će biti od velikog značaja ne samo za rezultat, već i za samu atmosferu unutar timova. Pobeda Srbije bi bila ogroman podstrek za dalje takmičenje, dok bi Španija želela da nastavi sa svojom dominacijom na međunarodnoj sceni.

U svakom slučaju, utakmica između Srbije i Španije obećava da će biti pravi fudbalski spektakl. Očekuje se da će ova utakmica doneti mnogo uzbuđenja i da će ljubitelji fudbala uživati u velikom sportskom nadmetanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading