UEFA SRBIJI POSLALA NEVIĐENOG BAKSUZA: Evo ko sudi duel "orlova" i Danske

Autor:

Sport

05.09.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je bio loše sreće za naše klubove.

UEFA SRBIJI POSLALA NEVIĐENOG BAKSUZA: Evo ko sudi duel "orlova" i Danske

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće večeras protiv Španije prvi meč u novom ciklusu Lige nacija na Marakani, a već u nedelju gostovaće Danskoj u Kopenhagenu. UEFA je odredila i glavnog sudiju za taj meč i to će biti engleski arbitar Kris Kavano. Njegovi pomoćnici u meču drugog kola grupe A4 Lige nacija biće Simon Benet i Danijel Robatan, a UEFA je za četvrtog sudiju odredila još jednog Engleza Entonija Tejlora.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Maler Srbima: Kris Kavano

Što se Kavana tiče, on je sudio Crvenoj zvezdi u utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije na Kipru 2020. godine. Podsetimo, zbog pandemije korone tada se igrao samo jedan meč i Zvezda ga je izgubila posle lošijeg izvođenja penala, pa je morala u plej-of Lige Evrope, a onda i da se zadovolji drugim po rangu UEFA klupskim takmičenjem.

Englez je delio pravdu i Partizanu i to dva puta. Prvi put je to bilo u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2019. protiv Malatije u Turskoj. Crno-beli su izgubili u tom susretu sa 1:0, ali su ipak prošli dalje jer su u Beogradu slavili sa 3:1. drugi put su se Partizan i Kavano sreli u grupnoj fazi Lige konferencije protiv Genta u Belgiji 2021. Taj susret je završen rezultatom 1:1.

Kada se podvuče crta jasno je da naše ekipe nisu imale sreće na gostovanjima kada im je Kris Kavano bio na centru. Samo možemo da se nadamo da će "orlovi" uspeti da prekinu tu crnu tradiciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading