"ORLOVI" VEĆ PREŽALJENI, A MEČ NIJE NI POČEO: Stručnjaci ne daju Srbiji nikakve šanse, evo gde možete gledati duel sa Španijom

Autor:

Sport

05.09.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Piksijevim izabranicima je da im dokažu da greše u proceni.

"ORLOVI" VEĆ PREŽALJENI, A MEČ NIJE NI POČEO: Stručnjaci ne daju Srbiji nikakve šanse, evo gde možete gledati duel sa Španijom

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije započeće večeras (20.45) novi ciklus takmičenja i to u Ligi nacija. "orlovi" igraju u najjačoj A diviziji pa je i protivnik najjači mogući i to aktuelni prvak Evrope Španija. "Crvena furija" na Marakanu stiže u veoma jakom sastavu, dok naš selektor Dragan Stojković Piksi ne može da računa na okosnicu tima koji je na EVRO 2024 ispao već u grupnoj fazi.

Zato stručnjaci misle da je Španija apsolutni favorit u ovom susretu, naročito imajući u vidu mnogobrojne otkaze u redovima srpske reprezentacije. Ova situacija čini Srbiju autsajderom na domaćem terenu, što je retka pojava u svetskim kladionicama. Kladionice drastično obaraju kvotu za pobedu Španije kako se meč približava, a na dan utakmice kvota na kladionici za pobedu Španije iznosi 1,5. Sa druge strane, kvota na pobedu Srbije je visoka i iznosi čak 7,70 u trenutku pisanja ovog teksta, dok je kvota na nerešen rezultat 4,10.

Republika

Foto: Profimedia

Favoriti u Beogradu: Fudbaleri Španije


Kladionice nude različite kvote za potencijalne strelce i tačne rezultate. Najmanja kvota je na Toresa da će prvi postići gol - 6,25, dok je na Luku Jovića čak 14, na Ratkova 17, a na Birmančevića 21. Za one koji se klade na tačan rezultat, kvota je 17 za pobedu Srbije od 1:0, dok je čak 23 na trijumf od 2:1, a 81 na pobede od 3:1 ili 3:2. Što se tiče Španaca, kvota je 7,00 na trijumf od 1:0 i 2:0, dok je 8,5 na pobedu od 2:1, a 11 na 3:0.

Direktan prenos utakmice između Srbije i Španije možete pogledati na televiziji Arena sport premium 1, na RTS 1, kao i u direktnom prenosu na našem portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading