CRVENA ZVEZDA ZAPALILA KAFANU! Evo kako crveno-beli proslavljaju ulazak u Ligu šampiona (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S njima bilo i potencijalno veliko pojačanje.

CRVENA ZVEZDA ZAPALILA KAFANU! Evo kako crveno-beli proslavljaju ulazak u Ligu šampiona (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Fudbaleri Crvene zvezde postigli su značajan uspeh osiguravši plasman u Ligu šampiona pobedivši Bode Glimt rezultatom 2:0 u revanš meču na stadionu Rajko Mitić, poznatijem kao Marakana. Nakon meča, atmosfera je bila emotivna, a neki od igrača su se čak rasplakali od sreće. Međutim, nakon što su se emocije smirile, slavlje se nastavilo u kafani uz pesmu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada član stručnog štaba, Vujadin Savić podelio je snimke slavlja na svom Instagram profilu, uz poruku: "Samo bez euforije, mi smo Crvena zvezda". Ovo je jasno pokazalo da je tim svestan važnosti zadržavanja smirenosti uprkos postignutom uspehu.



Tokom slavlja, fudbaleri su pevali pesmu "Crno i zlatno" od Seke Aleksić, na koju su navijači Partizana svojevremeno dali svoju verziju. Zanimljivo je da se tokom proslave pridružio i Nemanja Radonjić, trenutno bez kluba, ali dugogodišnji potencijalni transfer u Crvenu zvezdu. Njegovo prisustvo na proslavi izazvalo je spekulacije da bi mogao da se pridruži ekipi, ali ostaje da vidimo da li je to samo kao prijatelj igrača ili postoji više od toga. Sa preostala dva dana do kraja prelaznog roka, vreme će pokazati kakva će biti konačna odluka.

Ovaj uspeh predstavlja značajan korak za Crvenu zvezdu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju dalji tok takmičenja u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading