SPEKTAKL NA MARAKANI! Radonjić ponovo u Zvezdinom jatu!

Autor:

Sport

03.09.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svršena stvar.

SPEKTAKL NA MARAKANI! Radonjić ponovo u Zvezdinom jatu!

Foto: Profimedia

Nemanja Radonjić je jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera, poznat po svojoj brzini, tehničkoj veštini i sposobnosti da preokrene tok utakmice individualnim potezima. Obzirom da je Crvena zvezda tragala za pojačanjem na krilnoj poziciji, možemo reći da je ishod pozitivan – Radonjić se vraća na stadion Rajko Mitić.

Radonjić, doskorašnji igrač Torina, bio je povezivan sa crveno-belima od samog početka prelaznog roka, posebno nakon izjava generalnog direktora Zvezdana Terzića da su mu vrata na Marakani uvek otvorena. Nakon povratka u Torino sa pozajmice u Majorki, jasno mu je stavljeno do znanja da može da traži novu sredinu. Iako je čekao ponudu iz inostranstva, na kraju je odlučio da se vrati u Beograd.

Radonjić se u Crvenu zvezdu vraća nakon šest godina, kada je za obeštećenje od 12 miliona evra prešao u Olimpik iz Marselja. Njegov evropski put odveo ga je u Hertu, Benfiku i Torino, gde su ga Bikovi prošlog jula otkupili za 1,7 miliona evra, kako prenosi Mozzart Sport.

Foto: www.profimedia.rs

 

Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Majorki, ali klub sa Balearskih Ostrva nije iskoristio opciju da ga otkupi za 3 miliona evra. Crvena zvezda je želela da završi transfer juče, ali je predsednik Torina, Urbano Kairo, zahtevao simboličnu svotu novca za obeštećenje. Nakon pregovora, dogovor je postignut, i Radonjić se zvanično vraća na Marakanu sa ugovorom na tri godine.

Radonjić je prvo od dva pojačanja koja se danas očekuju na stadionu Rajko Mitić, a biće prijavljen za nastup u Ligi šampiona. Takođe se očekuje angažovanje veznog igrača koji bi nasledio In Bom Hvana, a poslednji na listi kluba je Eduar Mišu, koji je slobodan nakon raskida ugovora sa Adanom Demir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading