PARTIZAN DOBIJA NOVOG PREDSEDNIKA: Poznato ko će naslediti Vučelu u Humskoj

Autor:

Sport

04.09.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je dobro poznato lice, šta li će grobari na to reći.

PARTIZAN DOBIJA NOVOG PREDSEDNIKA: Poznato ko će naslediti Vučelu u Humskoj

Foto: FK Partizan

U beogradskim fudbalskim krugovima, ponovo se spekuliše o mogućem preuzimanju rukovođenja Fudbalskim klubom Partizan od strane Milije Babovića. Kako prenosi Mozzartsport, Babović bi trebalo da postane novi predsednik, zamenjujući Milorada Vučelića koji već više od godinu dana obavlja funkciju "predsednika u ostavci".

Milija Babović je već nekoliko puta bio spominjan kao mogući "spasilac" crno-belih, ali njegov dolazak do sada nije bio ostvaren. U junu je bio u fokusu kada je Aleksandar Stanojević najavio značajne promene u vrhu kluba, te je čak bilo reči o Babovićevom učešću u Upravnom odboru, pa čak i kao potpredsedniku, da bi sada, prema najavama, mogao postati predsednik.

Republika

Foto: Starsport

Često u Humskoj: Milija Babović

Poznato je da je Babović godinama pružao finansijsku pomoć crno-belom klubu, te se sada nadaju da bi njegov dolazak mogao da podigne klub iz višegodišnjeg sunovrata. Njegovo imenovanje bi moglo da povuče i druge poteze, uključujući postavljanje novog sportskog direktora, a već je najavljeno da bi umesto Ivice Kralja mogao da se vrati Ivica Iliev.


Jedini način da Milija Babović bude imenovan jeste aminovanje Skupštine, koja se poslednjih godina jedva zastajala. Očekuje se sazivanje Skupštine u narednih sedam do 10 dana, tokom reprezentativne pauze, kako bi se konačno održalo imenovanje novog predsednika.
Republika

Foto: Starsport

Pakuje kofere: Milorad Vučelić

Ukoliko se najave obistine, ovo bi predstavljalo značajnu promenu za Fudbalski klub Partizan, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ove situacije. Milija Babović bi mogao da bude ključna figura u novom poglavlju klupskog fudbala, donoseći sa sobom nadu u bolju budućnost crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading