PUKLA BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovela igrača od 10.000.000 evra!

Autor:

Sport

03.09.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima sve da pršti u timu Vladana Milojevića.

PUKLA BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovela igrača od 10.000.000 evra!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je ostvarila senzacionalan transfer dogovorivši dolazak napadača Štutgarta, Silasa Katompa Mvumpa (25), koji će na pozajmicu stići u redove beogradskog kluba. Ono što čini ovaj transfer još impresivnijim jeste činjenica da će Crvena zvezda, prema informacijama portala Mocart sport, a o čemu je Republika ranije pisala, po završetku sezone platiti čak 10.000.000 evra za ovog talentovanog fudbalera.

To postavlja novi rekord u istoriji srpskog fudbala, čineći transfer Silasa Katompa Mvumpa najskupljim u istoriji domaćeg fudbala. Silas Katompa Mvumpa, mladi napadač iz Štutgarta, ističe se svojim impresivnim fudbalskim veštinama i perspektivom. Rođen 1996. godine, ovaj fudbaler je već ostavio značajan trag u fudbalskom svetu svojim talentom i angažmanom u nemačkom klubu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Silas Katompa Mvumpa


Dolazak Silasa Katompe Mvumpe predstavlja samo jedan u nizu ambicioznih poteza Crvene zvezde na fudbalskom tržištu. Ovaj transfer jasno pokazuje da Crvena zvezda ozbiljno radi na jačanju svog tima i ostvarivanju visokih ciljeva kako u domaćem prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni. Naime, samo danas, u danu kada ističe rok za prijavu igrača za Ligu šampiona, stigli su navodno Nemanja Radonjić i Rade Krunić.

Očekivanja javnosti su visoka, a navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem iščekuju debi Silasa Katompe Mvumpe u dresu njihovog voljenog kluba. S obzirom na njegove dosadašnje uspehe i potencijal, ovaj transfer izaziva veliko interesovanje i uzbuđenje među ljubiteljima fudbala.

Ovaj transfer je svakako tema o kojoj će se još dugo raspravljati, a vreme će pokazati kakav će uticaj imati dolazak Silasa Katompe Mvumpe na tim Crvene zvezde. Uzbuđenje raste, a fudbalska javnost s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se ovaj rekordni transfer odraziti na budućnost srpskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading