PRVO GA ZVAO PIKSI, A SADA I STANOJE: Fudbaler na vratima Partizana posle izleta u inostranstvo

Autor:

Sport

02.09.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju bi bila pozajmica.

PRVO GA ZVAO PIKSI, A SADA I STANOJE: Fudbaler na vratima Partizana posle izleta u inostranstvo

Foto: FSS

Mihajlo Ilić, Stefan Mitrović i Dragan Stojković

Odlazak Svetozara Markovića u Viktoriju iz Plzenja stvorio je prazninu u centralnom delu odbrane Partizana, što predstavlja hitan problem koji klub iz Humske mora da reši. Prema saznanjima Telegrafa, crno-beli su spremni da vrate Mihajla Ilića (21) iz Bolonje, koji je prodat italijanskom klubu protekle zime za 5.500.000 evra.

Ova mogućnost podrazumeva pozajmicu, s obzirom na to da je mladi igrač dugoročno vezan za Bolonju ugovorom. Kako Ilić, koji je bio i na okupljaju "orlova" kod selektora Dragana Stojkovića Piksija, nije imao priliku tokom prvih šest meseci, a postoji velika verovatnoća da će i ove jeseni teško doći do minuta na terenu, Partizan, odnosno trener Aleksandar Stanojević, je voljan da ga pozajmi kako bi rešio i svoj i problem mladog fudbalera.

Republika

Foto: Starsport

Vraća se kući: Mihajlo Ilić

Tokom današnjeg dana vode se intenzivni pregovori u pravcu povratka Ilića u Partizan, s obzirom na to da klub trenutno nema drugo rešenje na tržištu. Trenutno, nema igrača sa srpskim pasošem, a angažovanje još jednog stranca nije prva opcija, imajući u vidu već prisutnu "legiju" internacionalaca u Humskoj. Iako je postojala ideja o dovođenju Izraelca Stava Lemkina iz Šahtjora, politički faktori iz Ukrajine su zaustavili ovaj transfer zbog Partizanovog učešća na turniru u Moskvi. Zbog toga je Ilić, kao dete kluba, ali i još uvek bonus igrač, došao u prvi plan, te bi trebalo da se uskoro vrati u Partizan.


Mogući povratak Mihajla Ilića u Partizan iz Bolonje predstavlja rešenje za trenutni problem u odbrani crno-belih. Ovaj mladi fudbaler, koji je bio prodan italijanskom klubu prošle zime, sada se nalazi u fokusu pregovora između Partizana i Bolonje. Ukoliko se sve dogovori u najkraćem roku, Ilić će ponovo obući dres Partizana i pružiti svoj doprinos timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading