RADONJIĆA VIDE U ZVEZDI, A ON U GAĆAMA HLADAN KO ŠPRICER: Evo šta radi fudbaler dok ga čekaju kao bombu na Marakani

Autor:

Sport

02.09.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzonogi Nemanja nastoji da ostane u formi dok ne potpiše za neki klub.

RADONJIĆA VIDE U ZVEZDI, A ON U GAĆAMA HLADAN KO ŠPRICER: Evo šta radi fudbaler dok ga čekaju kao bombu na Marakani

Foto: Profimedia

Nemanja Radonjić trenutno nema klub jer nije u planovima trenera Torina, zbog čega su glasine o dolasku u Crvenu zvezdu sve glasnije. I dok ga na Marakani čekaju do poslednjeg trenutka i priljavljivanja ekipe za Ligu šampiona, a italijanski mediji prenose da je to završen posao, brznogo krilo je hladno kao špricer. Ali bukvalno!

Tako poznati italijanski novinar za transfere Nikolo Skira tvrdi da su crveno-beli i fudbaler ušli u finalnu fazu pregovora i da ih od dogovara deli korak. Navodi da je u igri ugovor na tri godine, a obeštećenje od dva miliona evra ne bi trebalo da predstavlja problem. Za sve to vreme Nemanja nastoji da ostane u formi i vodi računa o svom telu i oporavku posle napora na treninzima. O tome svedoči i video koji je podelio na svom Instagram profilu. Naime, na njemu se vidi Radonjić kako izlazi iz krio komore, odnosno kapsule u kojoj je temperatura daleko ispod nule. I to samo u gaćama i sa kapom i rukavicama, valjda da zaštiti najbitnije delove tela, a za ostalo ćemo lako.

Republika

Foto: instagram.com/N.RADONJIC7

Smrzao se: Nemanja Radonjić

Podsetimo, iako je pre dva meseca Radonjiću bila ponuđena visoka plata, pregovori sa Crvenom zvezdom su prekinuti, a sada je situacija tek nešto izvesnija. Ipak, postoji mogućnost da se već ranije postignuti dogovor sa Torinom oko obeštećenja za Radonjića aktivira, uz revidiranje određenih stavki. Pritom je Nemanja Radonjić slavio sa fudbalerima Crvene zvezde plasman u Ligu šampiona, a sada bi mogao da im se pridruži i na terenu, ukoliko se pregovori uspešno okončaju. Radonjić je bio deo tima iz Ljutice Bogdana u sezoni 2017/18, kada je odigrao 47 mečeca i bio 11 puta precizan. Odlično se poznaje sa Vladanom Milojevićem, tako da bi sigurno ponovo oživeo svoju karijeru nakon velikog pada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading