BIVŠA SVENA GORANA ERIKSONA U SUZAMA: Rasplakala se govoreći o njihovom poslednjem razgovoru!

Autor:

Sport

28.08.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je nasmejan...

BIVŠA SVENA GORANA ERIKSONA U SUZAMA: Rasplakala se govoreći o njihovom poslednjem razgovoru!

Foto: Printscreen

Nensi Del'Olio, bivša partnerka švedskog trenera Svena Gorana Eriksena, nije mogla da zadrži suze dok je uživo na televiziji opisivala svoj poslednji razgovor sa poznatim fudbalskim trenerom. Eriksen, koji je stekao međunarodnu slavu kao bivši menadžer engleske fudbalske reprezentacije, tragično je preminuo ranije ove nedelje nakon duge borbe sa terminalnim pankreasnim kancerom. Nensi, koja je sa Eriksenom bila u vezi deset godina pre nego što su se rastali 2007. godine, pojavila se u jutarnjem programu "Good Morning Britain" gde je podelila emotivnu priču o svom poslednjem razgovoru sa njim.

U razgovoru sa voditeljem Ričardom Madelejem, Nansi Del'Olio otkrila je kako je njen poslednji kontakt sa Eriksenom bio emotivan i težak.

- Samo sam rekla da se trudio da kaže da je sve u redu preko telefona, jer većinu vremena nije odgovarao ili je bio na tretmanima. Nikada nisam pomislila da će umreti. Uvek sam verovala da će se desiti neko čudo. Žao mi je - izjavila je Del'Olio, dok su joj suze tekle niz lice. Voditelj Madelej, vidno dirnut njenim iskazivanjem bola, izvinio se Nensi dok je gubila reči i prekinuo intervju kako bi joj omogućio da prikupi misli.

Republika

Foto: Printscreen

Sven i Nensi, nekada davno...

Del'Olio je priznala da je ostala u kontaktu sa Eriksenom tokom njegove bolesti i istakla da je on, uprkos svojoj teškoj situaciji, uvek zvučao "opušteno" i "smejao se" dok bi je pokušao umiriti.

- Bilo je teško, ali zvučao je tako opušteno i smejali smo se, i on bi samo rekao 'Osećam se dobro'. Bilo je prilično teško čak i razgovarati, ali sam pokušala da budem hrabra i vidim kako je. Želela sam da se ponovo vidimo na večeri - rekla je Del'Olio.

Ova emotivna priča ne samo da oslikava duboku ljudsku stranu poznate ličnosti, već i prikazuje snagu i hrabrost koju je Eriksen pokazivao tokom svoje borbe. Dok se svet seća njegovih doprinosa fudbalu, Nensi Del'Olio je pružila dirljivu sliku njegovih poslednjih dana, ostavljajući javnost da razmišlja o veličini i hrabrosti ljudi koji se suočavaju sa neizbežnim.

 

 

Ova priča o ljubavi, hrabrosti i gubitku pruža duboko emotivan uvid u privatni život nekoga ko je bio velik u svetu sporta, ali je ostao duboko voljen i poštovan i van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading