PIKSI VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Selektor Srbije izneće sve na sto, sigurno će govoriti i o OTKAZIMA FUDBALERA

Autor:

Sport

02.09.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković ima reč.

PIKSI VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Selektor Srbije izneće sve na sto, sigurno će govoriti i o OTKAZIMA FUDBALERA

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije odigraće u četvrtak prvi meč u novoj Ligi nacija a protivnik na Marakani biće ni manje ni više nego prvak Evrope Španija. Biće to prvi meč "orlova" posle bolne eliminacije sa Evropskog prvenstva još u grupnoj fazi, na takmičenju na kojem je "crvena furija" stigla do samog kraja.

Sada je vreme da se fokusiramo na nadolazeća takmičenja, poput Lige nacija, gde će reprezentacija Srbije imati priliku da pokaže svoje kvalitete. Prva dva meča Srbija će igrati protiv Španije u Beogradu, a zatim protiv Danske na njihovom terenu.

Biće ovo prvo veliko obraćanje selektora Dragana Stojkovića Piksija za novi ciklus takmičenja, odnosko posle onog po objavljivanju spiska igrača na koje može da računa. Upravo je za očekivati da će Stojković i o tome govoriti budući da ne može da računa na okosnicu tima koji je predvodio u na EVRO 2024. Piksi će pred novinare stati od 10 časova u Kući fudbala u Staroj Pazovi uz direktan prenos na našem portalu Republik.rs, kao i na televiziji Arena sport premijum 1.

Republika

Foto: Profimedia

"Orlovi" ponovo počeću, ali u izmenjenom sastavu

Postoji veliko interesovanje za ovu konferenciju. Ovog leta je bilo mnogo spekulacija o budućnosti Dragana Stojkovića Piksija na mestu selektora, posebno nakon razočaravajućih rezultata na Evropskom prvenstvu. S obzirom na tu pozadinu, očekuje se da će konferencija biti prilika da se čuje Piksijeva reakcija na ova pitanja i da se stavi tačka na nedoumice.

Očekuje se da će Stojković pokušati da smiri strasti i fokusira se na predstojeće izazove, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje njegove reči. Iako je bilo dosta priče o mogućim promenama na klupi nacionalnog tima, Piksi je ostao na mestu selektora i sada će imati priliku da pokaže da je sposoban da preokrene situaciju i vodi tim ka uspehu u Ligi nacija.

Utakmica protiv Španije će se odigrati na domaćem terenu, pružajući priliku navijačima da podrže nacionalni tim i daju dodatnu podršku igračima. S druge strane, duel sa Danskom na njihovom terenu će zahtevati posebnu pripremu i koncentraciju, s obzirom na to da je gostovanje uvek izazovno.

Srbija će se suočiti sa jakim protivnicima, ali će imati priliku da pokaže svoj kvalitet i borbenost pred domaćom i svetskom publikom. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ove mečeve i nadaju se uspehu reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading