PARTIZAN PRODAO I SALDANJU: Evo koliko su crno-beli zaradili odlaskom Brazilca

Autor:

Sport

02.09.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac kluba nije otišao daleko od Beograda.

PARTIZAN PRODAO I SALDANJU: Evo koliko su crno-beli zaradili odlaskom Brazilca

Foto: Starsport

najbolji strelac Super lige Srbije, a samim tim i PartizanaMates Saldanjakonačno je pronašao novi klub nakon dugog iščekivanja. Brazilski napadač će karijeru nastaviti u Ferencvarošu, a transfer će Partizanu doneti neverovatnih 5.000.000 evra, čineći Saldanju ubedljivo najskupljim igračem u istoriji mađarskog fudbala.

Saldanja je tokom celog leta bio predmet brojnih spekulacija, a odluka je konačno pala nakon zatvaranja transfer pijace liga petice. Ferencvaroš se nametnuo kao najbolja opcija, prelazeći sve granice mađarskog fudbala kako bi doveli talentovanog napadača. Brazilac je briljirao tokom prve sezone u Partizanu, ali je njegov učinak tokom minulih kvalifikacija bio daleko ispod očekivanja. Ipak, njegove sposobnosti i potencijal su bili dovoljni da privuku pažnju mađarskog giganta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stiže pojačanje: Fudbaleri Ferencvaroša

Sa transferom vrednim 5.000.000 evra, Saldanja postaje najskuplji igrač u istoriji mađarskog fudbala, čime se postavlja novi standard u ovom takmičenju. Ferencvaroš je jasno pokazao svoju odlučnost da dovede talentovanog napadača, čime su poslali snažnu poruku ostatku fudbalske scene u Mađarskoj.


Ova vest je izazvala veliku pažnju kako među navijačima, tako i među stručnjacima, a mnogi su izrazili svoje mišljenje putem društvenih mreža i sportskih portala. Mnogi se pitaju kakav će uticaj Saldanja imati na mađarskom fudbalu, dok su drugi skeptični zbog visoke cene transfera.

Transfer Mautesa Saldanje u Ferencvaroš definitivno je jedna od najznačajnijih vesti u svetu fudbala ovog leta. Sa novim izazovima pred sobom, Saldanja će imati priliku da pokaže svoj talenat i doprinese uspesima mađarskog fudbala. Ostaje nam da vidimo kako će se ovaj transfer odraziti na njegovu karijeru i na fudbalsku scenu u Mađarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Nakon dugog iščekivanja,  

Komentari (0)

Loading