KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Bekam rekao zbogom fudbalu! Englez menja profesiju, od sada će se baviti OVIM!

Autor:

Sport

02.09.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal zamenio manekenstvom!

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Bekam rekao zbogom fudbalu! Englez menja profesiju, od sada će se baviti OVIM!

Foto: Profimedia

Kada je reč o Dejvidu Bekamu, njegova karijera je uvek bila puna iznenađenja. Osim što je bio poznat po svom fudbalskom talentu, mladi Bekam je takođe privlačio pažnju svojim stilom oblačenja i atraktivnim izgledom. Ovo je bio samo početak njegovog puta ka svetskoj slavi.

Njegov sin, Romeo Bekam, takođe je krenuo stopama svog oca, ali na drugačiji način. Iako je prošao školu fudbala u Interu iz Majamija, Romeo je odlučio da se posveti modi umesto fudbalskoj karijeri. Ova odluka izazvala je iznenađenje, ali i interesovanje javnosti.

Foto: Profimedia

Romeo Bekam

Iako je uživao u vremenu provedenom u Brentfordu, Romeo je odlučio da se fokusira na modnu industriju, koja predstavlja njegovu strast. Nedavno je potpisao ugovor sa modnim agentom u Parizu, što je samo potvrda njegovih ambicija u svetu mode.

Iako mu je klub Brentford ponudio produžetak saradnje, Romeo je odbio ponudu kako bi se posvetio modi. Ova neočekivana odluka izazvala je brojne reakcije i postala predmet interesovanja medija.

Ova vest je iznenadila mnoge, ali je istovremeno pokazala hrabrost mladog Romea da sledi svoje snove i da se upusti u novu avanturu u svetu mode. S obzirom na porodičnu istoriju i uticaj Bekamovih u svetu mode, ne sumnjamo da će Romeo postići zapažen uspeh u svojoj novoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading