O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE! Piksi dobio pitanje o OVOM igraču, pa dao BRUTALAN odgovor!

Autor:

Sport

02.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković održao konferenciju pred važne mečeve.

O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE! Piksi dobio pitanje o OVOM igraču, pa dao BRUTALAN odgovor!

Foto: Starsport

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju dve jako bitne utakmice u A diviziju Ligi nacija protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu. Selektor ''orlova'', Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije uoči ova dva susreta. 

Stojković nije izbegao pitanja novinara u vezi sa Tadićevim odlaskom. Piksi je istakao da je Tadić jedini igrač koji je javno saopštio odluku o povlačenju iz reprezentacije, dok ostali nisu doneli slične odluke. Ipak, Piksi je istakao da poštuje Tadićevu odluku i da je svima poželeo sve najbolje u budućnosti.

- Odmah po njegovoj izjavi, dao sam svoju izjavu. Ona stoji, ne bih da se ponavljam. O bivšima sve najbolje, da li bih ga zvao, to je hipotetičko pitanje. Poštujem odluku. On je jedini koji je rekao da prestaje sa reprezentacijom, ostali nisu. Ako imate drugačije informacije, recite - rekao je Piksi.

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Sukob između Tadića i Piksija na Evropskom prvenstvu došao je u centar pažnje, posebno nakon što je kapiten ostavljen na klupi tokom meča protiv Engleske. Nakon tog incidenta, Tadić je dao izjavu u kojoj je istakao svoju spremnost i kvalitet, ne slažući se sa odlukom selektora. Ovaj incident je bio jedan od razloga koji je uticao na Tadićevu odluku da okonča svoju reprezentativnu karijeru.

Odlazak Dušana Tadića predstavlja gubitak za fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali otvara prostor za nove igrače da preuzmu ulogu vođe. Njegovo iskustvo i veštine će biti teško nadomestiti, ali ostaje da se vidi kako će reprezentacija nastaviti svoj put bez svog dugogodišnjeg kapitena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading