LAKOVIĆ NAKON ŽREBA: Navijači Zvezde će da misle da je bio hakerski upad!

Autor:

Sport

29.08.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdu očekuju teški mečevi.

LAKOVIĆ NAKON ŽREBA: Navijači Zvezde će da misle da je bio hakerski upad!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je uspela da ostvari veliki uspeh i ponovo se plasira u Ligu šampiona, ali će morati da se suoči sa teškim protivnicima. Nakon žreba koji je održan u četvrtak, crveno-beli su saznali svoje rivale, među kojima se ističu šest prvaka Evrope od osam. Direktor nacionalnih federacija u UEFA, Zoran Laković, izneo je svoje utiske o novom formatu takmičenja, ističući da će do poslednjeg kola biti veoma neizvesno.

– To vi treba da ocenite, imali smo dosta proba. Dosta smo slušali, razgovarali na sastancima i neki autkom je da je dobro. Novi početak, mnogo više utakmica. Format zanimljiv, po svim našim analizama trebalo bi da do poslednjeg kola, zvižduka bude interesantno i da se mnogo toga neće znati - naveo je Laković.

Za razliku od svih prethodnih godina, od ove sezone rivale spaja superkompjuter. Ipak, nije bilo nikakvih problema tokom žreba.

– Za sada jeste, navijači Zvezde će da misle da je bio hakerski upad, ali je bilo sve u redu - istakao je on.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli su dobili teške rivale. Svestan je toga i Zoran Laković.

– Malo pre smo ovde ragovarali, šest prvaka Evrope od osam, velika tranzicija. Nisam gledao uživo, gledao sam iz Monaka, imaju dobar tim, dobrog trenera, dobro rukovodostvo i ovo je prilika da se oprobaju u novom formatu. Očekivao sam lakše protivnike iz trećeg i četvrtog šešira - rekao je Laković.

Novi sistem takmičenja mogao bi da omoguće neke manje klubove da naprave veće uspehe u Ligi šampiona.

– Da, mislim da da. Od 36 učesnika, ima četiri nova mesta. Zvezda i Dinamo iz regiona, imamo i ostale zemlje koje su konkurentne, mislim da pogotovo Centralna Evropa, Balkan, da možemo da budemo zadovoljni i da tražimo neku šansu - jasan je Laković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading