IMAMO NAJBIZARNIJI POTEZ SEZONE: Napadač Junajteda se OPASNO obrukao! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđanin pomešao strane.

IMAMO NAJBIZARNIJI POTEZ SEZONE: Napadač Junajteda se OPASNO obrukao! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Debitovanje Džošue Zirkzea u Mančester junajtedu započelo je golom protiv Fulama, ali već drugi potez Holanđanina u duelu sa Brajtonom izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, nakon što je lopta već bila na putu ka mreži, Zirkzeov potez na gol-liniji je izazvao poništenje gola i donošenje surove kazne za njegov tim.

U trenutku kada je Alehandro Garnaćo već krenuo da slavi, Zirkze je neočekivano intervenisao, očešavši loptu i poslavši je u mrežu, čime je sve upropastio za Mančester junajted. 

Igrači Mančester junajteda su bili u neverici, dok su se navijači zapitali šta je nateralo Zirkzea na ovakav potez. Ovaj skandalozni trenutak doveo je do surove kazne za tim, jer su protivnici uspeli da postignu gol u dubokoj nadoknadi, što je ostavilo sve u šoku.

Trener Erik ten Hag bio je zaprepašćen potezom Zirkzea, dok je sam Holanđanin ostao bez reči. Njegov neobjašnjiv potez izazvao je ogorčenje među navijačima, dok je tim Mančester junajteda platio skupu cenu za ovaj incident.

Ovaj neobičan potez Džošue Zirkzea postaće predmet rasprave u narednom periodu, a ostaje da se vidi kako će se Mančester junajted oporaviti od ovog skupocenog poteza i kako će se Zirkze nositi sa posledicama svog postupka. Ovaj bizaran trenutak podsetio je mnoge na slične situacije iz prošlosti, poput incidenta sa Mundijala kada je Nani zakucao loptu glavom na gol-liniji, zbog čega je majstorija Kristijana Ronalda propala zbog ofsajda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading