JUNAJTED U ZAVRŠNICI STIGAO DO POBEDE NAD FULAMOM NA OTVARANJU PL: Zirkze nije mogao da zamisli lepši debi!

Autor:

Sport

16.08.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lukićev Fulam nije preživeo.

JUNAJTED U ZAVRŠNICI STIGAO DO POBEDE NAD FULAMOM NA OTVARANJU PL: Zirkze nije mogao da zamisli lepši debi!

Foto: Profimedia

Nakon skoro tri meseca na male ekrane vratila se Premijer liga, a otvorena je mečom na ''Teatru snova'' između Mančester junajteda i Fulama. Svima je poznato da je ostrvski fudbal najbolji i da ga rado svi gledaju, a navijači su velikim odušvljenjem dočekali početak njihove omiljenje lige. 

Izabranici Erika ten Haga su ostvarili pobedu nad Fulamom rezultatom 1:0 u prvom kolu Premijer lige nakon velike borbe na terenu, a jedini gol na meču postigao je Džošua Zirkze na svom debiju za novi klub.

Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja za domaće navijače, ali je Fulam uspeo da stvori nekoliko opasnih prilika. Ipak, golman Junajteda, Onana, bio je na visini zadatka i uspeo je da sačuva svoju mrežu netaknutom. S druge strane, i domaći tim imao je svoje prilike, ali je golman Fulama, Leno, takođe bio spreman da odbrani svoj gol.

U drugom poluvremenu, mladi holandski napadač Zirkze ušao je u igru i promenio tok meča. U 87. minutu, uspeo je da postigne gol nakon asistencije Garnaća, donoseći tako pobedu svom timu. Iako je Mančester junajted imao priliku da potvrdi pobedu u poslednjim trenucima meča, Garnaćo je promašio čitav gol. Ipak, to nije pokvarilo veselje domaćih navijača koji su slavili pobedu svog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading