SADA JE I ZVANIČNO! Superligaš imenovao novog trenera!

Autor:

Sport

01.09.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loši rezultati uticalil su na prekid saradnje sa Deanom Klafurićem.

SADA JE I ZVANIČNO! Superligaš imenovao novog trenera!

Foto: fss.rs

TSC iz Bačke Topole doživljava značajne promene na početku nove sezone. Nakon teškog poraza od Makabija iz Tel Aviva u plej-ofu za Ligu Evrope, gde su Topolčani eliminisani ukupnim rezultatom 1:8, dosadašnji trener Dean Klafurić dobio je otkaz.

Umesto njega, na mesto šefa stručnog štaba imenovan je Jovan Damjanović, iskusni stručnjak sa bogatim iskustvom u domaćem fudbalu.

Damjanović, koji ima 41 godinu, poznat je po svom radu u Voždovcu i kao selektor U17 reprezentacije Srbije, sa kojom je nedavno učestvovao na Evropskom prvenstvu za kadete.

Novi šef stručnog štaba će svoj debi na klupi TSC imati već ove nedelje, kada će tim iz Bačke Topole odmeriti snage sa lučanskom Mladosti, koju predvodi Nenad Lalatović, ova utakmica počinje u 19 časova.

Pred Damjanovićem je težak zadatak, jer mora da podigne moral ekipe i poboljša formu u nastavku sezone, kako bi se TSC vratio u borbu za vrh tabele.

Klub trenutno zauzima 11. mesto na tabeli Superlige Srbije sa sedam osvojenih bodova nakon pet odigranih utakmica. Navijači TSC se nadaju da će promena na trenerskoj poziciji doneti svežinu i novu energiju timu, koji je ove sezone pokazao potencijal, ali mu nedostaje kontinuitet u rezultatima.

S obzirom na iskustvo novog trenera i njegovu prethodnu uspešnost u radu sa fudbalskim ekipama, postoji opravdana nada da će Topoplčani uspeti da se vrate na pobednički put i ostvare bolje rezultate u nastavku sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading