KAKVA BOMBA U SUPERLIGI: Igrao za Čelsi, a evo za koji KLUB je sada potpisao! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajno pojačanje.

KAKVA BOMBA U SUPERLIGI: Igrao za Čelsi, a evo za koji KLUB je sada potpisao! (VIDEO)

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš, Danilo Pantić i Bibars Natho

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca mogao bi uskoro da ostvari značajno pojačanje u veznom redu. Nakon nedavnog meča protiv Crvene zvezde, spekuliše se da bi Feđa Dudić mogao dobiti kapitalno pojačanje u vidu Danila Pantića, koji je trenutno slobodan u izboru nove sredine. Iz pozdanih izvora saznajemo da  "crveni đavoli" su blizu dogovora sa ovim talentovanim vezistom, te bi, ukoliko sve bude po planu, Pantić mogao potpisati ugovor do kraja sezone. Ova moguća akvizicija predstavljala bi odgovor na nedavni odlazak Milana Aleksića u Sanderlend, a klubu ne preostaje mnogo vremena, s obzirom da prelazni rok u Srbiji traje do 13. septembra.

Danilo Pantić je ponikao u Partizanu, čiji dres je nosio u tri navrata, pre nego što je karijeru nastavio u inostranstvu. Pantić je takođe nosio dres Čelsija, ali nije imao priliku da debituje za ovaj klub, već je boravio na pozajmicama u Viteseu, Ekscelzioru i ponovo u Partizanu. Takođe, branio je boje Fehervara i Čukaričkog. Početkom leta pridružio se Spartaku iz Trnave, ali je napustio klub nakon samo dve nedelje.

Foto: Starsport

Danilo Pantić - tempirana bomba

Očekuje se da bi Pantićev dolazak predstavljao značajno pojačanje za ekipu Radničkog iz Kragujevca, pružajući im veću dubinu i kvalitet u veznom redu. Ovaj potencijalni transfer dodatno bi ojačao sastav kluba i dao dodatni podstrek navijačima da se nadaju uspešnoj sezoni.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, to bi bio važan korak za Radnički iz Kragujevca u nastojanjima da ostvare uspeh u domaćem prvenstvu. S obzirom na Pantićev dosadašnji fudbalski put i iskustvo, njegov dolazak bi svakako bio dobrodošao kako za sam klub, tako i za srpski fudbal uopšte. Navijači sa nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu ovog mogućeg transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading