SRBIN HARA RIMOM, POSTIGAO PRVENAC BEZ MUKE! Nisu se ni zagrejali, a već su u prednosti - Au Strahinja, KAKAV GOL! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Precizan udarac.

SRBIN HARA RIMOM, POSTIGAO PRVENAC BEZ MUKE! Nisu se ni zagrejali, a već su u prednosti - Au Strahinja, KAKAV GOL! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana od 20.45 igraju protiv Lacia, a već na samom startu meča, Rosoneri su došli do prednosti. U centru pažnje bio je srpski reprezentativac, Strahinja Pavlović, koji je igrao ključnu ulogu u postizanju gola. Igrao se osmi minut, kada je Pulišić centrirao iz ugla, a Pavlović se sjajno snašao u gužvi u petercu, i glavom smestio loptu u mrežu.

Pavlović je svojim golom privukao pažnju kako navijača tako i medija. Njegova sposobnost da se snađe u gužvi u petercu i postigne gol glavom pokazuje njegovu izuzetnu spretnost i fudbalsko znanje. Ovaj momenat je definitivno obeležio početak utakmice i dao dodatni podstrek Milanu.

Na snimku možemo videti kako je Pavlović uspeo da se izdvoji u gužvi i preciznim udarcem glavom savlada golmana Lacija. Ovaj trenutak će svakako ostati u sećanju navijača Milana i svih ljubitelja fudbala.

Nakon postignutog gola, reakcije su bile burne kako na terenu, tako i među navijačima. Pavlović je dobio zaslužene pohvale za svoj trud i odlučnost koju je pokazao u ovom ključnom trenutku utakmice.

Ovaj rani gol Pavlovića mogao bi imati značajan uticaj na tok celokupne utakmice. Postizanje gola u tako ranoj fazi meča može podići samopouzdanje tima i postaviti ih u povoljan položaj za ostatak susreta.

Pavlovićev gol u ranoj fazi utakmice protiv Lacija definitivno je bio trenutak vredan pažnje. Njegova sposobnost da se izbori sa protivnicima i postigne gol glavom pokazuje njegovu izuzetnu tehniku i fudbalsko umeće. Ostaje nam da vidimo kako će se utakmica dalje odvijati i da li će Milan uspeti da održi prednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading