MATIĆ SE PRIDRUŽIO OŠTRIM KRITIKAMA NA RAČUN JUNAJTEDA: Takvog igrača ne možete zameniti

Autor:

Sport

31.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni nekadašnjem igraču "crvenih đavola" nije jasno šta radi uprava

MATIĆ SE PRIDRUŽIO OŠTRIM KRITIKAMA NA RAČUN JUNAJTEDA: Takvog igrača ne možete zameniti

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Mančester junajted je već godinama enigma za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Nekadašnji velikan koga su se svi plašili i koji je bio sila gde god bi se pojavio, danas je pretežno predmet ismevanja. Prethodnu sezonu u Engleskoj završili su na izuzetno niskom osmom mestu, ali su se zahvaljujući osvojenom Kupu izborili da igraju Ligu Evrope ove sezone. Gledali su ih još uvek svi sa poštovanjem i dok je Solskjer bio tu, a onda su dolaskom Erika ten Haga, kome se još uvek iz određenog razloga veruje, "crveni đavoli" potpuno potonuli i nakon odlaska Ronalda iz Mančestera to više nije onaj gigant.

Holanđanin ima određenu ideju, navijači odavno više nemaju strpljenja za njega, ali stručni štab mu i dalje veruje u taktiku "dovedi sunarodnika". Od njegovog dolaska nikad više "lala" nije igralo u Mančesteru, ali mu to za sada ne donosi nikakav uspeh. 

Posle svega, Ten Hag je odlučio da mu ne treba ni dete kluba, Skot Mektominej, što je naišlo na oštre kritike kod fanova kojima se pridružio i nekadašnji fudbaler Junajteda, Nemanja Matić.

- Moje mišljenje je da je Mančester junajted pogrešio što je prodao Skota Mektomenija, danas je teško zameniti igrača kao što je on. Konte je pametan čovek - poručio je Matić na društvenoj mreži "X".

Skot Mektominej je otišao u Napoli, zbog čega je igrač Liona poručio da je Antonio Konte, trener Napolitanaca, pametan čovek. Škot je delio svlačionicu sa Srbinom u Mančesteru u periodu od 2017. do 2022. godine, tako da Matić sigurno dobro zna šta priča.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading