ŠOK ZA MATIĆA NA STARTU SEZONE! "Lavovima" ne vredi ni ULOŽENIH 135.000.000 evra!

Autor:

Sport

18.08.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ren slavio protiv Liona.

ŠOK ZA MATIĆA NA STARTU SEZONE! "Lavovima" ne vredi ni ULOŽENIH 135.000.000 evra!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Rena sjajno su startovali sezonu u francuskoj Ligi 1. Izabranici Žilijena Stefana su na domaćem stadionu ubedljivim rezultatom 3:0 (2:0) pobedili Lion, koji ponovo otvara sezonu u vrlo lošoj formi.

Gotovo čitavu utakmicu u poraženom sastavu odigrao je bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić, dok je Ubljanina u 86. minutu ga je zamenio Korentan Toliso.

Sve je, ispostaviće se, bilo rešeno već posle dvadesetak minuta. Ren je već u 21. minutu imao dva gola prednosti, pošto su mrežu Liona zatresli Benžaman Burižo i Amin Guiri.

Benžaman Burižo doveo je Ren u vođstvo u 19. minutu. Bio je Burižo veoma emotivan u nedelju jer je, po svemu sudeći, odigrao poslednju utakmicu pred svojim navijačima pre nego što karijeru nastavi u Kataru.

 

 

Samo 120 sekundi kasnije, Amin Guiri je povećao prednost na 2:0, a do kraja utakmice Lion nije uspeo da smanji ni iz penala, pošto ga je promašio Georges Mikautadze u 71. minutu.

Konačnih 3:0 za ubedljivu pobedu Rena, postavio je Majster u sudijskoj nadoknadi vremena.

Olimpik Lion je ovog leta izdvojio 135.000.000 evra za pojačanja. Međutim, ako se po jutru dan poznaje, ni to neće biti dovoljno za povratak na stare staze slave i plasman u Evropu ove sezone.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading